Keukenapparatuur SieMatic

Keukenapparatuur van de beste merken

Koken, wassen, bewaren: u wilt de juiste apparatuur die op uw gewoontes en ambities aansluit. Bij SieMatic Keukenontwerpers vindt u een indrukwekkende collectie keukenapparatuur van de grootste merken.

Ovens

Het keukenapparatuur voor de thuiskok is een multifunctionele en gebruiksvriendelijke oven.

Koelkasten

De koelkast is één van de belangrijkste apparaten welke niet mag ontbreken in uw keuken.

Kwalitatieve keukenapparatuur maakt uw leven eenvoudiger 

Een praktische en kwalitatieve keuken realiseren is alleen maar mogelijk wanneer u er voor kiest om ook voldoende aandacht aan de gebruikte keukenapparatuur te besteden. Kiest u bijvoorbeeld voor vrijstaande keukenapparatuur of gaat u ze wegwerken in uw kasten? En wat te denken van het merk waarvoor u kiest en het energieverbruik? Goed nadenken over het type keukenapparatuur welke u in uw keuken wenst te plaatsen is altijd een aanrader.

Welke keukenapparatuur heeft u echt nodig?

Lang niet iedereen heeft zomaar een grote keuken in diens woning. Dit zorgt ervoor dat u vaak keuzes dient te maken met betrekking tot het type keukenapparatuur waar u gebruik van zult maken. Een kookplaat, afzuigkap en koelkast zijn standaard, maar wat te denken van een oven of een (combi)magnetron? Bedenk voor uzelf welke keukenapparatuur u echt nodig heeft.

Inbouw of vrijstaande keukenapparatuur?

Eveneens een belangrijke keuze heeft betrekking tot de wijze waarop u, uw keukenapparatuur in uw keuken gaat verwerken. Kiest u voor vrijstaande keukenapparatuur of gaat u ze inbouwen? Indien u op zoek bent naar ideeën op vlak van inbouwoplossingen kunt u daarvoor steeds onze interessante keukencatalogus aanvragen.

Hou bij het uitkiezen van het type keukenapparatuur in ieder geval altijd rekening met de stijl van uw keuken. Een design keuken vereist bijvoorbeeld vaak inbouwapparatuur terwijl in een industriële keuken net vrijstaande toestellen uitstekend tot hun recht komen.

Rekening houden met het energieverbruik

Wanneer u overgaat tot het aankopen van keukenapparatuur spreekt het tot slot voor zich dat u ook graag rekening zult willen houden met het energieverbruik. Bepaalde toestellen zijn zo ontwikkeld dat ze het verbruik tot een minimum beperken waardoor u niet langer moet vrezen voor het ogenblik dat de eindafrekening in de bus valt. Rekening houden met het energieverbruik van keukenapparatuur levert u niet alleen op korte, maar ook op lange termijn een zeer interessant voordeel op. 

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Terug
Sluiten