Vaatwassers

De vaatwasser lijkt tegenwoordig populairder dan ooit. Dit komt mede doordat de nieuwe modellen niet alleen een meerwaarde bieden op vlak van comfort, daarnaast zijn ze ook nog eens opvallend milieuvriendelijk. Een vaatwasser kan bovendien ook nog eens uitstekend worden verwerkt in het design van uw keuken waardoor ze de uitstraling niet beïnvloedt.

De afmetingen van een vaatwasser

Het merendeel van de mensen kiest ervoor om de gekozen vaatwasser in te bouwen in de keuken. Dit betekent dat u rekening zult moeten houden met de afmetingen waar de verschillende vaatwassers op de markt over beschikken. Een vaatwasser dient netjes in de daarvoor voorziene ruimte te passen om de uitstraling van uw keuken niet negatief te beïnvloeden. Indien u nog op zoek bent naar inspiratie met betrekking tot de integratie van een vaatwasser in uw keuken kan onze keukencatalogus aanvragen u daar beslist bij helpen.

De breedte is bepalend voor het volume 

De breedte waar vaatwassers over beschikken geeft meteen ook een goede indruk van de capaciteit waar u op kunt rekenen. Een vaatwasser met een breedte van 60 centimeter zou bijvoorbeeld voldoende moeten zijn voor 12 tot 14 bestekken, afhankelijk van het model in kwestie. Kiest u voor een vaatwasser met een breedte van 45 centimeter? Dan zou deze geschikt moeten zijn voor in totaal 9 bestekken.

Comfortabel en milieuvriendelijk

Door ervoor te kiezen om een vaatwasser in uw keuken te plaatsen realiseert u in principe drie verschillende voordelen. In eerste instantie zijn vaatwassers namelijk veel milieuvriendelijker dan mensen denken. Door te kiezen voor een milieuvriendelijk exemplaar wordt er dan ook niet alleen elektriciteit, maar ook water uitgespaard. Tot slot is het onnodig om te zeggen dat de integratie van een vaatwasser in uw keuken zorgt voor een meerwaarde op vlak van comfort. Niemand doet namelijk echt graag de afwas! 

Dit apparaat bekijken?

Kom langs in onze toonzaal

Thuis inspiratie op doen?

Bestel onze keukencatalogus

SieMatic Inspiration Days

Bezoek onze events

Terug
Sluiten