Siemens keukenapparatuur

Siemens keukenapparatuur

Siemens staat voor technologische innovatie in dienst van de gebruiker. Het Duitse bedrijf legt de lat voortdurend hoger om u het leven gemakkelijker te maken in de keuken. Siemens biedt u het opperste gebruiksgemak en verpakt het in een bijzonder verzorgde vorm met behulp van duurzame en fraaie materialen. Uit het zeer brede gamma kiest u die toestellen die helemaal passen bij uw kijk op koken en leven.

Bijzondere kenmerken Siemens

  • Een erg ruim assortiment.
  • Hoogwaardige kwaliteit en knap design.
  • Grote verscheidenheid aan functies, makkelijk te bedienen.
  • Grote duurzaamheid.
  • Vooruitstrevende, energiezuinige technologie.
Siemens keukenapparatuur uitproberen?

Kom langs in onze toonzaal

Heeft u vragen over Siemens keukenapparatuur of wilt u de apparatuur in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze toonzaal. Onze interieurarchitecten kunnen al uw vragen over Siemens keukenapparatuur beantwoorden.

Bekijk onze productgroepen

Ovens en magnetrons

Het enorme gamma ovens, stoomovens, combi­ovens, microgolfovens, warmhoudladen en fornuizen van Siemens is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De ovens verbruiken erg weinig energie, zelfs ruim 40% minder dan hun voorgangers uit 1999. Een deel ervan is uitgerust met de activeClean­functie: één druk op de knop en de achtergebleven restjes verpulveren door de hoge temperaturen. Een ander opvallend kenmerk is softClose, de klapdeur die vlot en stil sluit.

Dampkappen

Uw keuken ziet er niet alleen fris uit met A-­merk Siemens, hij blijft het ook. Er is bijv. de klassieke wandschouwkap die visueel zijn plaats tussen twee bovenkasten of vrij op de muur opeist. Verkiest u uiterste designdiscretie, dan is de innovatieve downdraftdampkap uw keuze. Die zakt namelijk na het koken weer netjes in het werkblad. Alle dampkappen zuigen krachtig, maar met een minimaal aantal decibels dankzij hun geavanceerde motoren.

Kookplaten

Voor het design van zijn kookplaten ontving Siemens talloze prijzen. Toch gaat schoonheid bij dit merk altijd gepaard met gebruiksgemak en grootste prestaties. Zo kookt u dankzij de powerBoost­functie op de inductiekookplaten tot 50% sneller. Met freeInduction maakt u van meerdere zones één handig geheel. Als u morst, schakelt de reStart­functie de kookplaat automatisch uit. En kiest u voor een dominokookplaat, dan kookt u met verschillende verwarmingtypes (inductie, gas, keramisch en elektrisch).

Vaatwassers

Het scala vaatwassers varieert van iQ100­ basismodellen tot de iQ700­ luxemodellen. Op die laatste zit openDoorAssist. Gewoon een zachte tik en de vaatwasser gaat open, zonder handgreep. Ze beschikken ook over het Zeolith­droogsysteem, dat uw vaat met het mineraal zeoliet zuinig en snel doet drogen. Met Siemens kiest u ook de juiste vaatwasser op de juiste plaats: in onderbouw, vrijstaand, volledig geïntegreerd met bediening aan de bovenkant binnenin of geïntegreerd met zichtbaar paneel vooraan.

Koelers en vriezers

Dankzij de slimme koelkasten van Siemens blijven levensmiddelen veel langer vers, terwijl ze daarvoor maar weinig energie verbruiken. Veel apparaten hebben de vitaFresh 0 graden zone, waar vlees en vis drie keer langer bewaren. Met de hydroFresh­box blijft de luchtvochtigheid optimaal, waardoor groenten en fruit tot twee keer langer vers blijven. Een aantal vriezers zijn uitgerust met de automatische ontdooiing noFrost. En de wijnliefhebber kan kiezen uit hoge of lage, maar allemaal fraaie wijnklimaatkasten.

Koffiemachines

De roestvrijstalen koffiemachine van Siemens kan helemaal geïntegreerd kan worden in uw keuken, maar valt toch meteen op door zijn strakke design. Met één druk op de knop zet hij voor u elke soort koffie, van espresso tot latte macchiato. Hij onthoudt zelfs wat uw favoriete kopje is. Aantal kopjes, grootte, sterkte ... u kiest het zelf. Het toestel garandeert een ideale, constante zettemperatuur, het spoelt volautomatisch bij het in­ en uitschakelen en het kopjesplateau wordt verlicht. Tot slot: Siemens biedt ook 4 reeksen losstaande koffieapparaten.

Terug
Sluiten