All inclusive kitchen service

Uw keuken is de plek waar uw dag begint of eindigt, waar u de lekkerste maaltijden bereidt en waar u samenkomt met familie en vrienden. Het is daarom essentieel dat uw nieuwe keuken perfect functioneert. Bij SieMatic Keukenontwerpers bent u gegarandeerd van een keuken die perfect is gemonteerd en waar u jaren plezier van zult hebben.

Een grote stap

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken komt heel wat kijken. Het vraagt om een doordachte planning, een goede indeling van alle onderdelen, nauwgezette afmetingen en uiterste precisie. Wij garanderen u dat alles vlekkeloos verloopt; van het afbreken van uw oude keuken tot het plaatsen van uw nieuwe keuken. Wij ontzorgen u desgewenst in het gehele proces en nemen graag contact op met alle betrokken partijen zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan wanneer uw nieuwe keuken wordt geplaatst.

Bij de mooiste keukens hoort de beste service

Nergens anders kunt u genieten van een complete service die een stapje verder gaat en u volledig voorziet in alle mogelijke faciliteiten: de All Inclusive Kitchen Service. Met de All Inclusive Kitchen Service bent u ervan verzekerd dat alle stappen tot een perfect gemonteerde keuken voor uw uit handen worden genomen. Terwijl u zich volledig kan toewijden aan het vormgeven van uw nieuwe keuken, zorgen wij ervoor dat u volledig wordt gesteund in het uitvoeren van werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het leggen van nieuwe leidingen, het verwijderen van oude tegels etc. In alle rust ontspannen met de garantie dat uw oude keuken wordt gedemonteerd en uw nieuwe keuken tot in de perfectie wordt geïnstalleerd, aangevuld met alle gewenste werkzaamheden. Dat maakt de All Inclusive Kitchen Service uniek.

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten