Toonzalen

Bij SieMatic Keukenontwerpers garanderen we u een keuken waar u zorgeloos van kunt genieten. Zo werken wij enkel met hoogwaardige materialen en innovatieve technologie. Kom langs in onze toonzaal: dé plek om u te laten inspireren door onze uitgebreide collectie keukens en de mogelijkheden. Van moderne design keukens tot keukens met een landelijke of urban look.

In de toonzaal vindt u keukens in meerdere opstellingen, verschillende prijsklasse en het beste keukenapparatuur welke u ter plekke kunt uitproberen. Onze ervaren binnenhuisarchitecten laten u graag kennis maken met de verschillende stijlen en combineren naar hartenlust uw ideale keuken.

Bezoek een van onze toonzalen

Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele ervaring. Graag nodigen wij u uit in onze toonzaal om inspiratie op te doen en om samen met onze interieurarchitecten te kijken naar de uiteenlopende mogelijkheden. Wij adviseren u graag bij het creëren van een keuken die naadloos aansluit bij uw wensen. 

In alle rust en een op door u gewenst moment een afspraak met onze ervaren interieurarchitect? Kies zelf de dag en tijdstip van uw afspraak. 

  • Plan direct online een afspraak wanneer het u uitkomt
  • Al onze verkopers zijn gediplomeerde interieurarchitecten
  • Liever een afspraak bij u thuis? Dat kan
Afspraak met interieurarchitecten

Gratis advies van interieurarchitecten