Keuken toonzalen - SieMatic Keuken Ontwerpers

Toonzalen

Bij SieMatic Keukenontwerpers garanderen we u een keuken waar u zorgeloos van kunt genieten. Zo werken wij enkel met hoogwaardige materialen en innovatieve technologie. Kom langs in onze toonzaal: dé plek om u te laten inspireren door onze uitgebreide collectie keukens en de mogelijkheden. Van moderne design keukens tot keukens met een landelijke of urban look.

In de toonzaal vindt u keukens in meerdere opstellingen, verschillende prijsklasse en het beste keukenapparatuur welke u ter plekke kunt uitproberen. Onze ervaren binnenhuisarchitecten laten u graag kennis maken met de verschillende stijlen en combineren naar hartenlust uw ideale keuken.

Bezoek een van onze toonzalen

Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele ervaring. Graag nodigen wij u uit in onze toonzaal om inspiratie op te doen en om samen met onze interieurarchitecten te kijken naar de uiteenlopende mogelijkheden. Wij adviseren u graag bij het creëren van een keuken die naadloos aansluit bij uw wensen. 

In alle rust en een op door u gewenst moment een afspraak met onze ervaren interieurarchitect? Kies zelf de dag en tijdstip van uw afspraak. 

  • Plan direct online een afspraak wanneer het u uitkomt
  • Op afspraak ook 's avonds open
  • Liever een afspraak bij u thuis? Dat kan
Afspraak met interieurarchitecten

Gratis advies van interieurarchitecten

Maak eenvoudig online een afspraak

Honger gekregen naar een keuken van de bovenste plank? Blijf niet op uw honger zitten, maak vrijblijvend een afspraak bij een SieMatic Keukenontwerpers bij u in de buurt.

De beste adviseur is een goede verstaander

Onze adviseurs-binnenhuisarchitecten beginnen met hun mond te houden. Ze luisteren aandachtig naar u en proberen met gerichte vragen een precies beeld te krijgen van hoe u uw SieMatic keuken ziet. Wat is uw smaak? Hoe ziet uw woning eruit? Wat wilt u in uw keuken doen? Zo komt u samen tot het beste advies: een persoonlijke klassekeuken die u, uw gezin en uw gasten de ruimte biedt om te genieten.

Nog makkelijker: afspraak bij u thuis

Vindt u het beter om ons eerst te tonen waar en hoe u leeft? Duid dan op het afspraakformulier aan dat u thuis met ons wilt afspreken. Wij bellen u daarna zelf op om de datum en het uur af te spreken. Zo geeft u onze interieurarchitect vanaf de eerste afspraak al een precies beeld van uw stijl en de plaats die u uw keuken in uw leven wilt geven. De flexibiliteit van SieMatic Keuken Ontwerpers: ze is dichterbij dan u denkt.