Toonzalen

Bij SieMatic Keukenontwerpers garanderen we u een keuken waar u zorgeloos van kunt genieten. Zo werken wij enkel met hoogwaardige materialen en innovatieve technologie. Kom langs in onze toonzaal: dé plek om u te laten inspireren door onze uitgebreide collectie keukens en de mogelijkheden. Van moderne design keukens tot keukens met een landelijke of urban look.

In de toonzaal vindt u keukens in meerdere opstellingen, verschillende prijsklasse en het beste keukenapparatuur welke u ter plekke kunt uitproberen. Onze ervaren binnenhuisarchitecten laten u graag kennis maken met de verschillende stijlen en combineren naar hartenlust uw ideale keuken.

U bent altijd welkom

Kom naar een van onze toonzalen en laat u inspireren door de grootste en nieuwste collectie keukens. Keukenontwerpers blijft groeien. Bekijk hoe onze nieuwe toonzaal in Schoten voorzien is van de prachtigste keukenopstellingen.

Bezoek een van onze toonzalen

Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele ervaring. Graag nodigen wij u uit in onze toonzaal om inspiratie op te doen en om samen met onze interieurarchitecten te kijken naar de uiteenlopende mogelijkheden. Wij adviseren u graag bij het creëren van een keuken die naadloos aansluit bij uw wensen. 

In alle rust en een op door u gewenst moment een afspraak met onze ervaren interieurarchitect? Kies zelf de dag en tijdstip van uw afspraak. 

  • Plan direct online een afspraak wanneer het u uitkomt
  • Op afspraak ook 's avonds open
  • Liever een afspraak bij u thuis? Dat kan
Bezoek de Keukenontwerpers toonzaal

Gratis advies van interieurarchitecten

Maak eenvoudig online een afspraak

Honger gekregen naar een keuken van de bovenste plank? Blijf niet op uw honger zitten, maak vrijblijvend een afspraak bij een SieMatic Keukenontwerpers bij u in de buurt.

Meer dan alleen keukenadvies

Wat maakt SieMatic Keukenontwerpers zo anders? Onze adviseurs: gediplomeerde binnenhuisarchitecten, dus ware experts, die eerst aandachtig naar u luisteren voor ze u advies geven. Onze plaats van afspraak: onze zeer complete showroom of bij u thuis.

Op afspraak 's avonds open

In alle rust en een op door u gewenst moment een afspraak met onze ervaren interieurarchitect? Kies zelf de dag en tijdstip van uw afspraak. 's Avonds zijn we op afspraak open.

Keukenervaringenbelgie.nl: “Bij het oriënteren voor een nieuwe keuken kan het lezen van ervaringen en reviews met Belgische keukenwinkels erg nuttig zijn. Hieronder een greep uit de reacties betreffende de service van SieMatic Keukenontwerpers"

Natasja Timmers

"Vlotte service,.. uitstekende kwaliteit!"

Dietrich Timmers

"Wat een super ontvangst, na sluitingstijd zelfs"

Geert Bynens

"SieMatic Hassselt is ‘the place to be' "

Terug
Sluiten