Landelijke keukens

Keukens in landelijke stijl vormen sinds jaar en dag een waar begrip binnen de wereld van de keukens. Het is dan ook moeilijk om een stijl van keuken te vinden die warmer en uitnodigender is dan deze. Een rustieke keuken straalt dan ook steeds iets van 'zorgeloosheid' uit. Dit is niet in het minst te danken aan de vaak neutrale kleuren waar gebruik van wordt gemaakt evenals het toepassen van eerlijke materialen. Al deze verschillende eigenschappen maken van een landelijke keuken een absolute aanrader om te overwegen.

Geen resultaten gevonden

Modern landelijke keuken

Een keuken in landelijk moderne stijl creëren? Dat is geen enkel probleem. U kunt er dan ook perfect voor kiezen om een eerlijk materiaal zoals hout in een landelijke keuken te voorzien van een strakke afwerking. Bovendien zorgt het gebruik van neutrale kleuren er voor dat een verwijzing naar een moderne keuken eigenlijk nooit ver weg is. Geeft u ook de voorkeur aan een modern landelijke keuken om te integreren in uw woning? In dat geval wordt het wel aangeraden om daarvoor te kijken in de richting van moderne kleurtinten. Vooral een  combinatie van wit en / of zwart kan samen met het gebruik van inox keukentoestellen zorgen voor een opvallend moderne toets voor uw landelijke keuken.

 

Klassiek landelijke keuken

Ondanks het feit dat een landelijke keuken dus perfect over een 'moderne touch' kan beschikken moet het gezegd dat de stijlen landelijk en klassiek toch vaak opvallend dicht bij elkaar aanleunen. Omwille van deze reden worden klassieke keukens vaak in één adem genoemd met landelijke exemplaren. Het moet dan ook gezegd dat beiden over heel wat gelijkaardige kenmerken beschikken. Zo leggen ze allebei de focus op het realiseren van een warme en knusse sfeer en is het gebruik van talrijke houtelementen nooit ver weg. Bovendien worden landelijke en klassieke keukens ook steevast bestempeld als zijnde echte 'leefkeukens'.

Landelijke keuken met eiland

Wilt u de knusse en uitnodigende uitstraling van een landelijke keuken kunnen combineren met een optimaal gebruiksgemak? In dat geval is het altijd de moeite waard om te opteren voor een landelijke keuken met kookeiland. Op deze manier wordt uw keuken niet alleen nog meer een eye-catcher in uw woning, daarnaast zult u ook steeds in alle comfort de lekkerste maaltijden kunnen bereiden voor u en uw gezin! Ook de keuze voor het integreren van een kookeiland in uw landelijke keuken is er dan ook zeker en vast één die het overwegen meer dan waard is.

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten