Keukens met eiland

Veel mensen proberen de beschikbare ruimte van hun keuken zo optimaal mogelijk te benutten door het realiseren van een zogenaamd eiland. Een keuken met eiland vergroot niet alleen de efficiëntie in de keuken, bovendien zorgt ze ook nog eens voor een bijzondere en luxueuze uitstraling. Voorzie een paar hoge stoelen aan het eiland net als een geïntegreerde bar en uw keuken wordt meteen zoveel meer dan enkel en alleen een ruimte om eten in klaar te maken.

Een echte blikvanger in uw keuken 

Kiezen voor een keuken met eiland betekent dat de stijl van de ruimte meer dan ooit kan worden geaccentueerd. Er kan eventueel ook voor worden gekozen om het eiland dienst te laten doen als halfhoge muur tussen bijvoorbeeld de keuken en de woonkamer. Indien u hiervoor kiest is het uiteraard van belang dat deze aansluit op de stijl van beide ruimtes. 

Deel uw eiland in zoals u dat wenst

Bovenstaande maakt reeds duidelijk dat kiezen voor een keuken met eiland u voorziet van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan mogelijkheden. U kunt er onder meer voor kiezen om een ingebouwde spoelbak te voorzien in uw eiland, maar wat ook te denken van een verzonken fornuis? Voor welke mogelijkheden u uiteindelijk op dit vlak zult kiezen is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Kunt u maar geen keuze maken of bent u nog op zoek naar iets meer inspiratie? In dat geval kunnen we u alleen maar aanraden om onze gratis keukencatalogus aan te vragen.

Welk type werkblad voor uw eiland? 

Een belangrijke keuze met betrekking tot uw keuken met eiland is terug te vinden in het soort werkblad waarvoor u kiest. Op dit vlak kunt u een keuze maken uit zeer veel uiteenlopende mogelijkheden. Een keuken met eiland en een werkblad van RVS, graniet of composiet? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!
 

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten