Over SieMatic Keukenontwerpers

Wij adviseren pas nadat we naar u geluisterd hebben

Wat maakt SieMatic Keukenontwerpers zo anders? Onze adviseurs: gediplomeerde binnenhuisarchitecten, dus ware experts, die eerst aandachtig naar u luisteren voor ze u advies geven. Onze plaats van afspraak: onze zeer complete showroom of bij u thuis. Onze schrijnwerkers die de keuken bij u installeren volgens de regels van de kunst. En onze naverkoopdienst die uw keuken nog jaren met zorg omringt.

Echte klasse valt op. Meteen en later, in de details.

Kom in onze showroom kijken naar de 3 keukenlijnen van SieMatic: Pure, Classic en Urban. De vonk springt meteen over. Adembenemend design, kwaliteitsmaterialen, liefde voor detail: dit kan alleen maar SieMatic zijn. Wij hebben de grootste keuze modellen van dit merk, maar ook van ons huismerk Art Linien ter inspiratie voor u klaarstaat. Kwalitatieve design keukens tegen een pure prijs.

014 43 67 45

Bezoek een van onze toonzalen

Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele ervaring. Graag nodigen wij u uit in onze toonzaal om inspiratie op te doen en om samen met onze interieurarchitecten te kijken naar de uiteenlopende mogelijkheden. Wij adviseren u graag bij het creëren van een keuken die naadloos aansluit bij uw wensen. 

In alle rust en een op door u gewenst moment een afspraak met onze ervaren interieurarchitect? Kies zelf de dag en tijdstip van uw afspraak. 

  • Plan direct online een afspraak wanneer het u uitkomt
  • Op afspraak ook 's avonds open
  • Liever een afspraak bij u thuis? Dat kan
Afspraak met interieurarchitecten

Gratis advies van interieurarchitecten

Maak eenvoudig online een afspraak

Honger gekregen naar een keuken van de bovenste plank? Blijf niet op uw honger zitten, maak vrijblijvend een afspraak bij een SieMatic Keukenontwerpers bij u in de buurt.

De beste adviseur is een goede verstaander

Onze adviseurs-binnenhuisarchitecten beginnen met hun mond te houden. Ze luisteren aandachtig naar u en proberen met gerichte vragen een precies beeld te krijgen van hoe u uw SieMatic keuken ziet. Wat is uw smaak? Hoe ziet uw woning eruit? Wat wilt u in uw keuken doen? Zo komt u samen tot het beste advies: een persoonlijke klassekeuken die u, uw gezin en uw gasten de ruimte biedt om te genieten.

Nog makkelijker: afspraak bij u thuis

Vindt u het beter om ons eerst te tonen waar en hoe u leeft? Duid dan op het afspraakformulier aan dat u thuis met ons wilt afspreken. Wij bellen u daarna zelf op om de datum en het uur af te spreken. Zo geeft u onze interieurarchitect vanaf de eerste afspraak al een precies beeld van uw stijl en de plaats die u uw keuken in uw leven wilt geven. De flexibiliteit van SieMatic Keuken Ontwerpers: ze is dichterbij dan u denkt.

Toonzaal uitverkoop

  • Korting tot wel 70%
  • Op maat maken? Geen probleem!
  • In alle opstellingen mogelijk

Korting tot wel 70%!