Wij adviseren pas nadat we naar u geluisterd hebben

Wat maakt SieMatic Keukenontwerpers zo anders? Onze adviseurs: gediplomeerde binnenhuisarchitecten, dus ware experts, die eerst aandachtig naar u luisteren voor ze u advies geven. Onze plaats van afspraak: onze zeer complete showroom of bij u thuis. Onze schrijnwerkers die de keuken bij u installeren volgens de regels van de kunst. En onze naverkoopdienst die uw keuken nog jaren met zorg omringt.

Echte klasse valt op. Meteen en later, in de details.

Kom in onze showroom kijken naar de 3 keukenlijnen van SieMatic: Pure, Classic en Urban. De vonk springt meteen over. Adembenemend design, kwaliteitsmaterialen, liefde voor detail: dit kan alleen maar SieMatic zijn. Wij hebben de grootste keuze modellen van dit merk, maar ook van ons huismerk Art Linien ter inspiratie voor u klaarstaat. Kwalitatieve design keukens tegen een pure prijs.

Geel: 014 56 27 21
Hasselt: 011 25 51 52
Kortenberg: 02 255 73 00
Waterloo: 02 354 56 49
Wilrijk: 03 740 07 00
Schoten: 03 644 31 63

Ontmoet ons team

Naar het overzicht

alle medewerkers SieMatic Keuken Ontwerpers

Machteld Phlips

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers Wilrijk

Kimberley Van Putten

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Bezoek een van onze toonzalen

Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele ervaring. Graag nodigen wij u uit in onze toonzaal om inspiratie op te doen en om samen met onze interieurarchitecten te kijken naar de uiteenlopende mogelijkheden. Wij adviseren u graag bij het creëren van een keuken die naadloos aansluit bij uw wensen. 

In alle rust en een op door u gewenst moment een afspraak met onze ervaren interieurarchitect? Kies zelf de dag en tijdstip van uw afspraak. 

  • Plan direct online een afspraak wanneer het u uitkomt
  • Op afspraak ook 's avonds open
  • Liever een afspraak bij u thuis? Dat kan
Bezoek de Keukenontwerpers toonzaal

Gratis advies van interieurarchitecten

Maak eenvoudig online een afspraak

Honger gekregen naar een keuken van de bovenste plank? Blijf niet op uw honger zitten, maak vrijblijvend een afspraak bij een SieMatic Keukenontwerpers bij u in de buurt.

Meer dan alleen keukenadvies

Wat maakt SieMatic Keukenontwerpers zo anders? Onze adviseurs: gediplomeerde binnenhuisarchitecten, dus ware experts, die eerst aandachtig naar u luisteren voor ze u advies geven. Onze plaats van afspraak: onze zeer complete showroom of bij u thuis.

Op afspraak 's avonds open

In alle rust en een op door u gewenst moment een afspraak met onze ervaren interieurarchitect? Kies zelf de dag en tijdstip van uw afspraak. 's Avonds zijn we op afspraak open.

Keukenervaringenbelgie.nl: “Bij het oriënteren voor een nieuwe keuken kan het lezen van ervaringen en reviews met Belgische keukenwinkels erg nuttig zijn. Hieronder een greep uit de reacties betreffende de service van SieMatic Keukenontwerpers"

Natasja Timmers

"Vlotte service,.. uitstekende kwaliteit!"

Dietrich Timmers

"Wat een super ontvangst, na sluitingstijd zelfs"

Geert Bynens

"SieMatic Hassselt is ‘the place to be' "

Terug
Sluiten