Keukenbladen

Het keukenblad is een zeer belangrijk onderdeel van uw keuken. Ze zal dan ook haast dagelijks worden gebruikt en dat bovendien ook nog eens op vrij intensieve wijze. Omwille van deze reden eisen veel mensen dat hun keukenblad niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook hygiënisch en kwalitatief is. 

Een keukenblad moet onder meer bestand zijn tegen vlekken en zuren, maar wat ook te denken van de krassen die er met scherpe voorwerpen zoals messen in gemaakt kunnen worden? Het aandachtig bekijken van de verschillende, beschikbare keukenbladen is dan ook van niet te onderschatten belang. Bekijk hieronder ons aanbod aan keukenbladen.
 

Composieten keukenblad

Een composieten keukenblad komt dankzij een neutrale uitstraling in iedere keuken tot haar recht.

Granieten keukenblad

Granieten keukenbladen zijn een tijdloze aankleding voor iedere keuken.

Houten keukenblad

Een houten keukenblad zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling in uw keuken.

Marmeren keukenblad

Marmeren keukenbladen beschikken over een zeer exclusieve uitstraling.

Keramieken keukenblad

Zoekt u een extra hittebestendig keukenblad? Ga voor een keukenblad van keramiek!

Fenix keukenblad

Met een Fenix keukenblad creeërt u een uitstraling van steen of hout, en bent u verzekerd van een lange levensduur. 

Keukenbladen in verschillende stijlen

Het keukenblad neemt een veelal centrale plaats in, in uw keuken. Dit zorgt ervoor dat u altijd goed zult willen kijken naar de uitstraling waarover ze beschikt. Werkbladen worden tegenwoordig vervaardigd uit meerdere materialen. U kunt op dit vlak denken aan materialen als composiet, graniet, hout en inox, maar ook aan keramiek, glas en zelfs beton. 

De stijl van uw keukenblad zal altijd afhankelijk zijn van de uitstraling van uw keuken. In een design keuken kan bijvoorbeeld een keukenblad van glas uitstekend tot haar recht komen. In een landelijke keuken gaat de voorkeur dan weer vaak naar een houten exemplaar. Bent u er nog niet helemaal uit en kunt u wel wat inspiratie gebruiken op vlak van keukenbladen? Aarzel dan zeker niet om onze keukencatalogus aan te vragen!

Rekening houden met de unieke eigenschappen per keukenblad 

Uiteraard zult u stil willen blijven staan bij het design van uw keukenblad, maar toch mogen ook de praktische eigenschappen niet zomaar over het hoofd worden gezien. In welke wijze is het door u gekozen keukenblad bijvoorbeeld bestand tegen vlekken en beschadigingen? En wat te denken van het onderhoudsvriendelijke aspect? Hou er in ieder geval rekening mee dat ook de afwerking van het keukenblad vaak bepalend kan zijn voor de precieze eigenschappen waarover ze beschikt. 

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten