Marmeren keukenbladen; voor een unieke uitstraling

Marmeren keukenbladen staan er om bekend over een honderd procent natuurlijk karakter te beschikken. Het is mede dit karakter dat er voor zorgt dat ze zich ook kenmerkt door een zeer exclusieve uitstraling. Elk marmeren keukenblad heeft ook steevast een unieke kleur, structuur en oppervlakte afwerking. Dit betekent dat er in uw keuken altijd een uniek onderdeel is terug te vinden.

Wist u bovendien dat een keukenblad van marmer zich ook leent voor het zogenaamde PITT cooking? Ook dit is dan ook zeker een reden om er voor te kiezen om van een dergelijk keukenblad gebruik te maken in uw keuken.

Waar rekening mee houden bij een marmeren keukenblad?

Op het ogenblik dat u er voor kiest om één van de verschillende soorten marmeren keukenbladen in uw keuken te integreren dient u er rekening mee te houden dat u bijvoorbeeld steeds gebruik dient te maken van een onderzetter voor hete en ijskoude producten.

Daarnaast is het aangewezen om vuil en vlekken zo snel mogelijk te verwijderen. Is er sprake van vloeistoffen op het oppervlak van uw marmeren keukenblad zoals bijvoorbeeld vet of rode wijn? Ook dit dient bij voorkeur zo snel mogelijk te worden verwijderd.

Aandachtspunten voor onderhouden van marmeren keukenbladen

Gaat u er ook voor kiezen om in uw keuken gebruik te maken van een marmeren keukenblad? In dat geval is het belangrijk om bij een aantal aandachtspunten stil te blijven staan. Zo mogen er nooit schuurmiddelen worden gebruikt en wordt ook het schoonmaken van het keukenblad met groene zeep absoluut afgeraden. Tot slot wordt het eveneens aangeraden om contact met agressieve reinigingsmiddelen te vermijden.

Het gaat hierbij dus onder meer om metaalreinigers evenals om gootsteenontstoppers. In ieder geval, wanneer u rekening houdt met de verschillende tips op deze pagina zult u steeds kunnen vaststellen dat u niet alleen op korte, maar ook op lange(re) termijn optimaal van uw keukenblad zult kunnen genieten.

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten