Keukenopstellingen

Vandaag de dag beschikt u over de mogelijkheid om een keuze te maken uit tal van verschillende keukenopstellingen. Voor welke van deze verschillende mogelijkheden u uiteindelijk zult kiezen is uiteraard afhankelijk van het soort woning waarover u beschikt evenals uw persoonlijke voorkeur. 

Bent u er nog niet helemaal uit welke van de hierondervermelde keukenopstellingen voor u nu het meest interessant is? Vraag dan onze gratis keukencatalogus aan voor meer inspiratie!

Hoekkeuken

Van alle keukenopstellingen die tegenwoordig mogelijk zijn is een hoekkeuken misschien wel één van de meest veelzijdige. Een keuken als deze kan dan ook in tal van verschillende vormen en maten worden gerealiseerd. Of u nu een mooi recht element met een bar wenst te creëren of u de volledige hoekkeuken als werkruimte wenst te gebruiken, het kan allemaal!

Keuken met eiland

Woonkeukens worden alsmaar populairder. Dit is ook terug te zien in het aanbod aan keukenopstellingen die op vandaag beschikbaar zijn. Wat bijvoorbeeld te denken van de realisatie van een keuken met eiland? Het eiland doet vaak dienst als centrale en bovendien multifunctionele plaats in een woonkeuken.

Open keuken

Een open keuken zorgt er voor dat u tijdens het koken altijd kunt rekenen op een gevoel van ruimte en in alle comfort kunt koken. Tijdens uw tijd in de keuken kunt u met een open keuken ook probleemloos contact houden met de andere inwoners van het huis. Een open keuken is op vandaag één van de populairste keukenopstellingen op de markt.

Keukenblok

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om binnen een kleine ruimte over alle basisvoorzieningen van een keuken te kunnen beschikken? In dat geval kan een keukenblok interessant zijn. Een dergelijke keukenblok is misschien wel het meest van alle keukenopstellingen geschikt om te integreren in bijvoorbeeld een kleine studio.

Kleine keukens

Door het realiseren van een optimale indeling voor uw kleine keuken kunt u pas echt genieten tijdens het koken.

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten