Hoekkeukens

Een andere naam voor een hoekkeuken is een L-keuken. Het betreft hier dan ook een keukenopstelling waarbij er aan twee zijden keukenelementen zijn terug te vinden die bij elkaar komen in een hoek. De twee zijdes zijn in de praktijk zelden even lang. Er voor kiezen om een hoekkeuken te realiseren in uw huis zorgt er voor dat u kunt rekenen op een ruime uitstraling. Bovendien zorgt kiezen voor een hoekkeuken er voor dat u kunt rekenen op een aanzienlijke hoeveelheid opbergruimte.

Een hoekkeuken voor maximale flexibiliteit

Er voor kiezen om een hoekkeuken te realiseren in uw woning zorgt er voor dat u kunt rekenen op een maximale flexibiliteit voor wat het koken betreft. Bovendien biedt een hoekkeuken eveneens de mogelijkheid om de beschikbare opbergruimte optimaal te benutten. Heeft u voldoende ruimte beschikbaar? In dat geval wordt het zelfs mogelijk om een hoekkeuken te combineren met een kookeiland of een bar. 

Optimale benutting van de beschikbare ruimte 

Tegenwoordig kan er in een hoekkeuken gebruik worden gemaakt van verschillende systemen. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om een hoekcarrousel te realiseren? Uiteraard behoren ook hoeklades evenals hoekkasten tot de mogelijkheden. Heeft u met betrekking tot de realisatie van uw hoekkeuken nog nood aan een beetje meer inspiratie? In dat geval kan het altijd de moeite waard zijn om onze gratis keukencatalogus aan te vragen! 

Een hoekkeuken in de stijl die u wenst 

Een hoekkeuken kan uiteraard gerealiseerd worden in tal van verschillende stijlen. Dit betekent dat ze prima tot haar recht kan komen in zowel een klassieke als een moderne woning. Bij het bepalen van de stijl dient er niet alleen rekening te worden gehouden met de gebruikte materialen. Wat bijvoorbeeld ook te denken van het soort greepjes evenals de accessoires die worden toegepast? Hou er tot slot rekening mee dat de vloer bij een hoekkeuken goed zichtbaar is. Ook deze moet dus perfect aansluiten bij de stijl van de rest van de keuken.
 

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten