Keukenblok

Heeft u een kleine ruimte ter beschikking en wilt u graag over alle nodige basisvoorzieningen van een keuken kunnen beschikken? In dat geval is het een aanrader om er voor te kiezen om een keukenblok te laten plaatsen. Een keukenblok kunnen we het best omschrijven als een kleine, rechte keuken die kan worden uitgerust met een spoelbak, een koelkast evenals allerhande andere (standaard) keukenapparatuur. 

Een keukenblok die voldoet aan uw verwachtingen

Een niet onbelangrijk voordeel van een keukenblok is terug te vinden in het feit dat ze realiseerbaar is in tal van verschillende uitvoeringen. Een keukenblok is dan ook verkrijgbaar in diverse indelingen en afmetingen. Het spreekt bovendien voor zich dat u ook de kleur en dus de stijl geheel naar eigen wens kunt bepalen. Dit zorgt er voor dat een keukenblok werkelijk in elke stijl perfect tot haar recht komt. 

Praktisch en toch compact 

Een keukenblok is een compacte en praktische keuken die u voorziet van alle basisbenodigdheden van een keuken gecombineerd met de nodige opbergruimte. Dit type van keukenopstelling kunt u dan ook in zeer uiteenlopende woongelegenheden terugvinden. Denk op dit vlak niet alleen aan een studio, maar ook aan bijvoorbeeld studentenkamers, vakantiehuizen evenals wooncontainers. Wilt u graag meer inspiratie krijgen voor wat de realisatie van een keukenblok betreft? Dan kan het aanvragen van onze gratis keukencatalogus u daarbij helpen!

Een keukenblok, ook geschikt voor bedrijven 

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u daar graag een basis keuken in integreren? Is de ruimte die u voor handen heeft echter vrij beperkt? Ook in dat geval kan kiezen voor een keukenblok de moeite waard zijn. U integreert ze zeer eenvoudig in de ruimte die u wenst waarna zowel u als de andere medewerkers van het bedrijf kunnen genieten van de voordelen. Het feit dat een keukenblok financieel zeer betaalbaar is draagt uiteraard haar steentje bij aan de populariteit van dit type van keukenopstelling.
 

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten