Moderne keukens

Een moderne keuken kenmerkt zich door een luxueuze uitstraling die wordt gecombineerd met een strakke afwerking. Bovendien is het algemeen bekend dat deze uitstraling over een tijdloos karakter beschikt. Het gevolg daarvan is dat u door te kiezen voor een moderne keuken meteen beschikt over een exemplaar dat nooit uit de toon valt. Gecombineerd met kwalitatieve toestellen is dit dan ook een keuken waar u misschien wel uw hele leven lang plezier van zult ondervinden.

Geen resultaten gevonden

Een strakke vormgeving

Bij de realisatie van een moderne keuken staat een strakke vormgeving voorop. Dit betekent dat er geen sierlijke vormen in het design zijn terug te vinden. Niet alleen de deuren, maar ook de laden evenals het werkblad beschikken over scherpe hoeken die de nadruk leggen op het strakke lijnenspel. Wilt u de strakke vormgeving van uw moderne keuken nog meer kracht bijzetten? Opteer dan bij voorkeur ook voor greeploze kasten en lades. 

Modern = minimalistisch

Kiezen voor een moderne keuken betekent ook kiezen voor een echt 'clean' exemplaar. Dit betekent dat er zo weinig mogelijk toestellen zichtbaar mogen zijn. Stop alles achter de strak afgewerkte deurtjes en u zult merken dat uw keuken netheid en rust uitstraalt. Heerlijk om in een dergelijke omgeving de lekkerste gerechten klaar te maken! 

Hoogglans: een aanrader voor elke moderne keuken

Voor de realisatie van een moderne keuken wordt het altijd aangeraden om gebruik te maken van een hoogglans afwerking. Dit omwille van verschillende redenen. In eerste instantie is er de weerspiegeling van het licht waardoor zelfs een kleine keuken meteen een behoorlijk stuk ruimer oogt. Daarnaast zorgt hoogglans er ook voor dat uw keuken over een extra luxueuze uitstraling beschikt waardoor ze meteen uitgroeit tot de parel van uw woning. 

Welke materialen voor een moderne keuken?

Uw keuken een modern design meegeven zorgt er voor dat u over een zekere keuzevrijheid beschikt voor wat de materialen waar gebruik van wordt gemaakt betreft. Ondanks het feit dat personalisatie zeker mogelijk is blijft het een feit dat er de voorkeur moet worden gegeven aan objectieve, strakke kleuren. In het bijzonder witte hoogglans kan de perfecte basis vormen voor uw moderne keuken. Op vlak van materialen wordt er in de praktijk erg vaak gebruik gemaakt van een combinatie van RVS en natuursteen. Afgewerkt met hier en daar de nodige hoeveelheid glas zorgt dit niet alleen voor een zeer moderne, maar bovendien ook voor een erg onderhoudsvriendelijke keuken! Zo slaat u twee vliegen in één klap!

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten