Houten keukens - Siematic Keuken Ontwerpers

Houten keukens

Een moderne keuken kenmerkt zich door tal van verschillende, specifieke kenmerken. In eerste instantie wordt er in een moderne keuken bijvoorbeeld vaak gekozen voor een strakke stijl waarbij vooral neutrale kleuren zoals wit of zwart de uitstraling bepalen. Daarnaast wordt er bij keukens in moderne stijl doorgaans ook geopteerd voor een 'cleane' werkruimte waarbij er geen sprake kan zijn van rondslingerende potjes en versieringen. Een moderne keuken profileert zich dan ook altijd als zijnde clean en hygiënisch en vormt daardoor een absolute meerwaarde voor elke eigentijdse woning waarin ze wordt geïntegreerd.

 

Greeploze keukenfronten

Moderne strakke keukens worden voor een groot deel gerealiseerd door het creëren van een zekere uniformiteit. Dit betekent dat er zo weinig mogelijk storende elementen in een moderne keuken aanwezig dienen te zijn. Omwille van deze reden worden keukentoestellen vaak onopvallend weggewerkt en zijn ook greeploze keukenfronten een vaste en populaire keuze. De keuze voor een greeploze keuken zorgt er in de praktijk dan ook steeds op zichzelf voor dat er een zeer strakke en moderne uitstraling kan worden gerealiseerd zonder dat u ook maar enigszins dient in te boeten op vlak van gebruiksgemak, integendeel.

Moderne keukens met hout

Er kan tegenwoordig worden vastgesteld dat steeds meer mensen er de voorkeur aan geven om in hun woning gebruik te maken van een modern landelijke keuken. De combinatie tussen een moderne en landelijke stijl lijkt in eerste instantie niet zo eenvoudig realiseerbaar, maar in de praktijk valt dit gelukkig zeer goed mee. Enkel en alleen al door er voor te kiezen om gebruik te maken van (geschilderd) hout in een moderne keuken is het mogelijk om een modern landelijke sfeer te creëren. Op deze manier combineert u in de praktijk eigenlijk probleemloos het beste van twee werelden.

Moderne keukens met eiland

Moderne keukens met kookeiland vormen zowel een visuele als een praktische meerwaarde voor elke woning waarin ze worden geïntegreerd. Een strak kookeiland met geïntegreerde spoelbakken evenals een kookplaat vormt de populairste keuze bij moderne keukens. Het kookeiland fungeert als de blikvanger van uw keuken en bepaalt daardoor dus ook grotendeels de uitstraling van het interieur. Hou bovendien ook zeker en vast rekening met het materiaal waaruit het werkblad zal worden vervaardigd. Opties op dit vlak zijn een afwerking in glas en inox, maar ook in bijvoorbeeld composiet of beton. Wilt u dus met andere woorden niet alleen kunnen genieten van een visueel aantrekkelijke, maar ook van een echt praktische, moderne keuken? Dan is kiezen voor een moderne keuken met kookeiland altijd interessant te noemen!

 

Bestel gratis onze nieuwe keukencatalogus!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus