SieMatic Pure SLX aanwezig in alle winkels

SieMatic Pure

Thuiskomen is voor u tot rust komen. Daarom vindt u de balans in uw interieur zo belangrijk. Met de SieMatic Pure ­lijn kiest u voor puur design, minimalisme zonder franjes. Maar wel met een tomeloos respect voor kostbare materialen, uitgekiende kleuren en een vooruitstrevend gebruiksgemak. Zo inspireert Pure u tot nieuwe recepten en heerlijk gekeuvel met uw gasten.

SieMatic Pure SLX aanwezig in alle winkels

SieMatic Urban

Wat in de stad stimuleert u? De contrasten, de beweging, het uitzicht? Of de street art, pop up shops en urban gardening? Het is de spontane creativiteit van de bewoners die de stad zijn gezicht geeft. Geef uw eigen vertaling van het urban gevoel aan uw fabriekshal, penthouse, rijwoning of torenflat.

SieMatic Pure SLX aanwezig in alle winkels

SieMatic Classic

Bent u een liefhebber van klassiek? Dan hebt u een neus voor authenticiteit. Voor onvergankelijke waarden, karakter en vakmanschap. Ongeacht of u bij lichtvoetig of zwaarwichtig klassiek zweert, bij u dirigeert de degelijkheid. In een SieMatic Classic­ keuken vindt u die tot in het kleinste hoekje. Verpakt in schoonheid en functionaliteit die blijft duren.

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Unieke keukens van SieMatic

SieMatic keukens staan garant staat voor jarenlange kwaliteit. Kwaliteit is dan ook een zeer belangrijk onderdeel, maar dat niet alleen, want ook aan het design wordt bij SieMatic veel aandacht besteed. Met dank aan ons internationale team van topontwerpers worden hoogstaande materialen verenigd met oogstrelende ontwerpen. Altijd praktisch en origineel, daar gaan we voor. Dankzij de verschillende collecties kunt u bij SieMatic de keuken samenstellen die uw persoonlijkheid en levensstijl reflecteert, of dat nu retro is, authentiek of klassevol. Het resultaat is altijd uniek.

De verschillende SieMatic keukencollecties

Bij SieMatic vinden we het belangrijk dat een keuken aansluit bij uw stijl en wensen. Met onze bijzondere collecties creëert u een keuken die volledig bij u past:

Urban

De keukens uit de Urban collectie worden omschreven als levendig met een uitnodigende sfeer. De stijl verwijst naar het stadse leven en combineert dit met individuele (landelijke) elementen, zoals diverse eikenhouten kasten en accessoires als moestuintjes, vazen en fotolijstjes. De Urban keukens vormen een samenhangend geheel waarbij sprake is van enkele contrasten. Combinaties als nostalgisch en modern, donker en licht en open en gesloten elementen zien we veel terugkomen. De Urban collectie biedt de beste ingrediënten voor uw creatieve keuken.

Classic

Een harmonieus geheel dat klasse en warmte uitstraalt, dat is een keuken uit de Classic collectie. Klassieke keukens komen goed tot hun recht in een grote ruimte. De kleuren zijn veelal warm en zacht, zodat er een huiselijke sfeer ontstaat. Aan de afwerking wordt bij deze stijl veel aandacht besteed. Denk aan sierlijke grepen, groeven in kasten en lades en bijpassende accessoires. Klassieke keukens bevatten moderne apparatuur die tevens gezien mag worden. Zo wordt het gevoel van vroeger gecombineerd met hedendaags gebruiksgemak.

Pure

De Pure collectie bestaat uit ruimtelijke keukens met strakke vormen en moderne materialen. De designs zijn puur en minimalistisch en hebben natuurlijke kleuren. Denk hierbij aan greeploze kasten en lades, (mat) glanzende keukenbladen en moderne keukenapparatuur. Om meer sfeer te creëren, worden er enkele accessoires toegevoegd. Zo ontstaat er een complete, maar rustige keuken, waarin u na een drukke dag volledig tot rust komt.

Stel uw eigen keuken samen

SieMatic maakt het mogelijk om materialen, vormen en kleuren geheel naar uw eigen wens te combineren. Zo hoeft u niet te kiezen, maar maakt u gebruik van de kracht van combinaties. Dankzij de expertise van onze SieMatic adviseurs worden de stijlelementen zodanig gecombineerd dat er een gebalanceerd eindresultaat ontstaat. Een keuken waar u uw eigen bijdrage aan hebt kunnen leveren en waar u optimaal van zult genieten.

Toonzaal uitverkoop

  • Korting tot wel 70%
  • Op maat maken? Geen probleem!
  • In alle opstellingen mogelijk
Showroomuitverkoop

Korting tot wel 70%!

Terug
Sluiten