Composieten keukenbladen; verkrijgbaar in diverse kleuren

Composieten keukenbladen zijn gemaakt van de combinatie van 93 procent kwartsiet en 7 procent polyesterhars. Er wordt in de praktijk vaak gekozen voor een keukenblad van composiet net omdat het hierbij gaat om een gefabriceerd natuurproduct. Dit betekent dat de nadelen die zo kenmerkend zijn voor natuursteen slechts in een aanzienlijk mindere mate zullen voorkomen.

Het gaat hierbij niet alleen om haarscheurtjes en nerven, maar ook om bijvoorbeeld de kleurverdeling. Dit op zich maakt dat het beslist een aanrader is om het gebruik van een keukenblad van composiet te overwegen.

Gepolijste composieten keukenbladen zijn onderhoudsvriendelijk

Niet alleen het feit dat de nadelen van gewone natuursteen veel minder vaak voorkomen in de praktijk is een voordeel dat is verbonden aan een composiet keukenblad. Daarnaast is het ook nog eens zo dat u, bijvoorbeeld door te kiezen voor de gepolijste uitvoering, steeds kunt rekenen op zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

U dient er wel rekening mee te houden dat dit slechts in mindere mate geldt voor de andere uitvoeringen die beschikbaar zijn. Bij de keuze voor gezoet, leather of antiek is dit voordeel dan ook slechts in mindere mate van toepassing. Wel is het zo dat composieten keukenbladen altijd meteen op de keuken kunnen worden gemonteerd. Er dient dus geen verlijming te gebeuren.

Veelzijdig kleurenpalet en erg duurzaam

Twee andere redenen waarom u er voor kunt kiezen om een keukenblad van composiet in uw keuken op te nemen hebben betrekking tot bijvoorbeeld het grote kleurenpalet waarin het materiaal verkrijgbaar is. U kunt dan ook een keuze maken uit de meest uiteenlopende kleurcombinaties met fronten.

Wist u bovendien ook dat composiet bekend staat als één van de hardste materialen op de markt? Dit zorgt er voor dat de kans op beschadigingen steevast tot een minimum kan worden beperkt. Tot slot is het eveneens zo dat een keukenblad van composiet zich perfect leent voor het zogenaamde 'PITT cooking'.

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten