Fenix keukenbladen; zeer kwalitatief en hygiënisch

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een Fenix keukenblad? In dat geval opteert u voor een keukenblad waarbij het basisblad is gevormd van geperst kraftpapier en is geïmpregneerd met Fenolhars. Het blad wordt afgewerkt met een toplaag met nano techniek waardoor een uitstraling van steen of hout kan worden gerealiseerd.

Het feit dat er een keuze kan worden gemaakt uit deze verschillende uitstralingen zorgt er voor dat er van Fenix keukenbladen in nagenoeg elke keuken gebruik kan worden gemaakt. Bent u eveneens geïnteresseerd in dit type van keukenbladen? U ontdekt ze uiteraard in ons assortiment!

Waarom kiezen voor Fenix keukenbladen?

Er zijn heel wat interessante voordelen verbonden aan de keuze voor een keukenblad van Fenix. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat u bent verzekerd van een lange levensduur. Deze wordt gerealiseerd door de slijtvaste, gesloten toplaag.

Daarnaast is het ook zo dat Fenix keukenbladen waterbestendig evenals onderhoudsvriendelijk zijn. Dat de kwaliteit en duurzaamheid van dit type van keukenbladen als een paal boven water staan blijkt eveneens uit het feit dat ze zowel stoot- als krasvast en hygiënisch zijn. 

NANO Technologie coating

Naast bovenstaande voordelen is er natuurlijk ook nog de aanwezigheid van de NANO Technologie coating bij Fenix keukenbladen. Deze zorgt er voor dat dit type van keukenbladen zowel bijzonder vlek als vingerafdruk bestendig zijn. Ook zorgt deze coating er voor dat het materiaal waaruit het werkblad bestaat niet reflecteert. Dit heeft als gevolg dat de kleur nooit komt weg te vallen.

Daarnaast wordt er op deze manier eveneens voor gezorgd dat vingerafdrukken onzichtbaar zijn. Kleine krassen? Die kunnen op een zeer efficiënte en eenvoudige manier worden verwijderd. Al deze verschillende voordelen zorgen er voor dat het beslist de moeite waard is om te overwegen om ook in uw keuken gebruik te maken van Fenix keukenbladen.

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten