Whirlpool keukenapparatuur

Whirlpool keukenapparatuur

In 1911 begon Whirlpool wasmachines te produceren, maar al snel legde het bedrijf zich ook toe op keukenapparatuur. Het bedrijf laat zich opmerken door een sterk engagement tegenover milieu en maatschappij. Zo was Whirlpool in 2003 de eerste producent van huishoudtoestellen die een wereldwijde doelstelling aankondigde voor het verminderen van broeikasgassen.

Bijzondere kenmerken Whirlpool

  • Een breed assortiment.
  • Focus op energiezuinige werking en milieuvriendelijke productie.
  • Intuïtieve 6th Sense­ technologie met een groot gebruiksgemak.
  • Modern design.
  • Multifunctionaliteit.
Whirlpool keukenapparatuur uitproberen?

Kom langs in onze toonzaal

Heeft u vragen over Whirlpool keukenapparatuur of wilt u de apparatuur in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze toonzaal. Onze interieurarchitecten kunnen al uw vragen over Whirlpool keukenapparatuur beantwoorden.

Bekijk onze productgroepen

Ovens en magnetrons

Whirlpool biedt een uitgebreid gamma ovens, (combi)magnetrons en warmhoudladen,voorzien van de nieuwste technologieën. De slimme 6th Sense­technologie op de ovens bijvoorbeeld stelt u 30 recepten voor, controleert het energieverbruik en verwittigt u wanneer u iets moet omdraaien. Grondig en ecologisch reinigen kan met de StarClean­technologie. De combimicrogolfovens werken met hete lucht of met stoom om uw gerechten perfect te bruinen, te grillen of te stomen.

Dampkappen

Wilt u een dampkap die werkt met een uitstekende energie ­efficiëntie en het juiste vermogen, dan is de geavanceerde 6th Sense ­technologie iets voor u. Wandschouwdampkappen in een uitzonderlijke uitvoering vindt u in de Art Gallery­collectie met zijn zwart ­witte grafische vormen en afbeeldingen. De uitschuifbare vlakschermdampkappen laten zich discreet in de bovenkast monteren. Mag u dampkap echt opvallen? Dan kiest u voor een imposante eilanddampkap met strak recht of speels gebogen design.

Kookplaten

En of u nu het liefst kookt op keramische, inductie­ of gaskookplaten, Whirlpool biedt u een hele reeks mooie, veilige en snel te reinigen modellen. Voor het grootste comfort zorgt de nieuwste 6th Sense­technologie. Op de FlexiCook­inductiekookplaten past u het kookgebied aan de gebruikte pannen aan. Op de keramische kookplaten regelt u vlot de temperatuur via de Direct Touch­bediening. Veel gaskookplaten hebben een thermokoppelbeveiliging die het gas afsluit als de vlam dooft.

Vaatwassers

Whirlpool vaatwassers zien er niet alleen mooi uit, ze werken ook doeltreffend en stil. Op een aantal modellen zit de 6th Sense­technologie, die het afwasprogramma automatisch aanpast aan de vaat en het verbruik regelt. Met de PowerClean­technologie krijgt u hardnekkig vuil op potten, pannen en ovenschalen helemaal weg. De zorg van Whirlpool blijkt ook uit zijn vaatwassers met warmwateraansluiting, de vele modellen met het label A++ en het energiezuinige nachtprogramma.

Koelers en vriezers

Mooi vormgegeven technologie in dienst van uw comfort en uw gezondheid, zo laten de koelers en vriezer zich samenvatten. Met de Shock Freeze­ functie vriest u 3 keer sneller in. Met de NoFrost­functie hoeft u uw koel/vriescombinatie niet meer te ontdooien. De 6th Sense waakt erover dat alles lang vers blijft. Liefhebber van een goed glas wijn? De wijnbewaarkast heeft een regelbare vochtigheidsgraad en temperatuur en eikenhouten rekken.

Koffiemachines

Alleen al door zijn prachtig design en roestvrij staal is de Whirlpool koffiemachine een aanwinst voor uw keuken. Maar ze werkt dan ook nog efficiënt en u bedient ze met sprekend gemak. Het apparaat behoort tot de Ambient Line van Whirlpool, waardoor het mooi aansluit bij de andere toestellen uit deze lijn. Zweert u bij versgemalen koffie? Dit apparaat maalt de bonen volgens de regels van de kunst, hoewel ook ze ook koffiepads met veel respect behandelt.

Terug
Sluiten