AEG keukenapparatuur

AEG keukenapparatuur

Professor Peter Behrens ging in 1907 aan het werk bij AEG en drukte meteen zijn stempel op de bedrijfsfilosofie. Met het motto 'Art in technology' legde 's wereld eerste industrieel designer de basis voor het huidige 'Perfekt in Form und Function', de vorm in functie van de functionaliteit. Zo kreeg AEG een zinvolle, herkenbare vormentaal in dienst van het technologisch vernuft en uw gebruikscomfort.

Bijzondere kenmerken ATAG

  • Bijzondere aandacht voor de band tussen design en functionaliteit.
  • Technologische geavanceerde toestellen.
  • Kwaliteit en duurzaamheid voorop.
  • Grote verscheidenheid aan functies.
  • Groot gebruiksgemak.
AEG keukenapparatuur uitproberen?

Kom langs in onze toonzaal

Heeft u nog vragen over AEG keukenapparatuur of wilt u de apparatuur in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze toonzaal. Onze interieurarchitecten kunnen al uw vragen over AEG keukenapparatuur beantwoorden.

Bekijk onze productgroepen

Ovens

Bakken, stomen, grillen, ontdooien of de combinatie ervan. Borden voorverwarmen. Voor elk van die activiteiten vindt u bij AEG het juiste kwaliteitstoestel, van klein tot groot. Bij de ovens springen twee lijnen eruit: de MaxiKlasseTM en CuliSense. In de MaxiKlasseTM­ ovens bakt en gaart u grote volumes en verschillende gerechten tegelijk, op 9 mogelijke hoogtes en op een MaxiTrayTM die 20% groter is dan een standaard bakplaat. De CuliSense heeft op zijn beurt slimme sensoren die u het leven makkelijk maken.

Kookplaten

Bij inductiekoken gaat geen energie verloren. Maar de Öko Timer, die ook op keramischeplaten zit, benut zelfs de restwaarde tijdens de laatste kookminuten. Smal of breed, vierkant of rechthoekig: een AEG inductiekookplaat past overal. Wie de temperatuur zeer precies wilt regelen en snel wilt reageren, kookt op een gaskookplaat. Vele hebben bovendien een krachtige wokbrander en gietijzeren pannendragers. Alles tegelijk? Stel uw eigen Crystal Line samen, Teppan Yaki­ bakplaat inbegrepen.

Koelkasten

Met welke geavanceerde technologie kunnen we uw voedsel het best bewaren? Die vraag beantwoordt AEG met glans en stijl in zijn koelkasten en diepvriezers. Zo blijven diepvriezers ijsvrij en zijn de koelkasten uitgerust met de TwintechTM NoFrost­-technologie, die het vocht­ en vitaminegehalte op peil houdt. In de LongFresh­laden stelt u temperatuur en vochtigheid apart in volgens de inhoud. Grote hoeveelheden koelt u snel af dankzij de Coolmatic-­technologie.

Vaatwassers

AEG stopt in zijn onzichtbare, half­-geïntegreerde en vrijstaande vaatwassers een pak innovatieve functies. Voorbeelden? Dankzij het speciale scharniermechanisme van ComfortLift hoeft u niet te bukken: in één beweging tilt u de onderste lade naar boven. En de TimeBeam­technologie projecteert de resterende wastijd met een laserstraal op de vloer. Veel vaatwassers zijn binnenin XXL, zonder dat ze extra ruimte innemen. Maar allemaal bewijzen ze met hun A-­label (tot A+++) dat ze zuinig te werk gaan.

Dampkappen

Heeft u een kookeiland, dan is de eilanddampkap de kroon op het werk. Met hun prachtig design trekken ze aan de wand of het plafond meteen de aandacht. De vlakschermdampkappen tonen, wanneer u ze induwt, slechts een witte, grijze of zilveren strook. Heeft u plaats tussen twee bovenkasten, dan installeert u een wandafzuigkap. Geïntegreerd of vrijstaand, uw AEG dampkap werkt zo krachtig en stil als u het wilt. Sommige passen zelfs automatisch hun zuigkracht aan de weg te zuigen lucht aan.

Koffiemachines

Als bezitter van een ingebouwde AEG koffiemachine voelt u zich een echte barista. Dankzij de MultiCup­functie maakt u 4 tot 6 koppen tegelijk. In de Thermal MultiCup­kan houdt u uw koffie op de perfecte temperatuur. Met Coffee Taste bepaalt u nauwgezet de sterkte van uw kopje. Op het digitale display behoudt u op elk moment de controle. En via de functie 'koffiehoeveelheid' selecteert u met één druk op de knop de koffie die u wenst. Met sommige vrijstaande toestellen maakt u zelfs een heerlijke frisse ijskoffie.

Terug
Sluiten