Electrolux keukenapparatuur

Electrolux keukenapparatuur

Electrolux maakt al bijna 100 jaar keukenapparatuur volgens de strengste normen. De kwaliteit ervan wordt gewaardeerd door veel professionele koks, de helft van de Europese sterrenrestaurants werkt er dagelijks mee. Van die onschatbare ervaring profiteert ook de privé­gebruiker als u, bijvoorbeeld in de Electrolux Inspiration Range. Want u kookt misschien wel andere gerechten, maar net als de professional streeft u naar perfectie.

Bijzondere kenmerken Electrolux

  • Een breed gamma toestellen, geïnspireerd door topchefs.
  • Modern design.
  • Flexibele oplossingen.
  • De nieuwste technologie.
  • Kwaliteit in schoonheid.
Electrolux keukenapparatuur uitproberen?

Kom langs in onze toonzaal

Heeft u vragen over Electrolux keukenapparatuur of wilt u de apparatuur in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze toonzaal. Onze interieurarchitecten kunnen al uw vragen over Electrolux keukenapparatuur beantwoorden.

Bekijk onze productgroepen

Ovens en magnetrons

Tal van chef koks combineren al jaren hitte en stoom voor een perfecte balans tussen gaar en knapperig. Met de CombiStoomoven slaagt u daar ook thuis in. Electrolux rust zijn ovens bovendien uit met tal van vernuftige professionele functies, zoals de 100 voorgeprogrammeerde kookprogramma's met hints en tips. UltraFanPlus verwarmt alle schotels gelijkmatig. En de ingebouwde FoodProbe controleert de temperatuur van de gerechten automatisch en zet de oven uit wanneer uw schotels klaar zijn.

Dampkappen

Onder de stalen look van de dampkappen schuilt de nieuwste luchtzuiveringstechnologie van Electrolux. Dankzij een efficiënte borstelloze motor verwijderen ze vet, stof en geurtjes met een minimale geluidslast. Een rook­ en dampsensor stelt tijdens het koken de ventilatorsnelheid af op de keukentemperatuur. Het gestroomlijnde bedieningspaneel heeft een wit led­display, dat de knoppen verbergt wanneer het niet gebruikt wordt. De kookplaatverlichting kunt u apart dimmen.

Kookplaten

Ook de kookplaten zijn uitgerust met de meest geavanceerde professionele technologie. De inductiekookplaten bedient u met de intuïtieve tiptoetsbediening. Hun CleverHeat­functie geeft aan wanneer de warmtezone heet is en voor extra grote pannen is er de brugfunctie. De gaskookplaten bevatten tot 6 kookzones en als u wilt ook een wokbrander. Met de Stop&Go­functie op de vitrokeramische kookplaten onderbreekt u kort uw kooktijd. U zoekt een vrijstaand fornuis? U vindt er met gas­ of vitrokeramische kookplaat.

Vaatwassers

De standaard vaatwassers zijn al allesbehalve standaard. Zo bevatten ze het slimme AutoFlex­programma, dat verbruik en water aan de grootte en de bevuilingsgraad van de vaat aanpast. Maar in de topdivisie spelen de RealLife® vaatwassers, die zelfs uw meest delicate kristal glanzend schoon wassen. Hun capaciteit is bovendien 25% groter dan een gewone vaatwasser en hun dynamische roterende sproeiarmen sproeien water tot op de moeilijkste plaatsen.

Koelers en vriezers

Electrolux biedt u een grote keuze aan koelkasten en diepvriezers in allerlei formaten, met functies die uw voeding met zorg omringen. In de energiezuinige koelkasten bewaart u vlees en vis rond de 0°C in de NaturaFresh­lades. De TasteGuard­filter houdt ongewenste geurtjes weg. En dankzij de ledverlichting ziet u elk hoekje. De diepvriezers hebben een FrostFree­ en een FastFreezesysteem, transparante SpacePlus­lades en een handige DrinksChill­functie.

Terug
Sluiten