Miele keukenapparatuur

In 1899 al koos het Duitse familiebedrijf Miele als motto 'immer besser', altijd blijven verbeteren. Permanent werkt Miele namelijk aan de verbetering van zijn toch al hoogwaardige keukenapparaten. Technologische innovatie is daarom typisch voor Miele, maar het bedrijf blinkt ook uit in prestaties, bedieningsgemak en design. Het heeft zich dan ook al decennia aan de top van de sector genesteld.

Bijzondere kenmerken Miele

  • Verbluffende kwaliteit. Beste productmerk aller tijden in de Duitse ranglijst van 'best brands' (2013).
  • Makkelijk te bedienen.
  • Doordacht design.
  • Lange levensduur.
  • Geavanceerde technologie.
Miele keukenapparatuur uitproberen?

Kom langs in onze toonzaal

Heeft u vragen over Miele keukenapparatuur of wilt u de apparatuur in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze toonzaal. Onze interieurarchitecten kunnen al uw vragen over Miele keukenapparatuur beantwoorden.

Bekijk onze productgroepen

Ovens en magnetrons

Miele biedt alle soorten ovens aan die er op de markt zijn, in tal van formaten: conventionele ovens, microgolfovens, stoomovens en de plaatsbesparende combi's. Met de combimicrogolfoven combineert u het comfort van een oven met de snelheid van een microgolf. Stoomovens worden almaar populairder omdat ze de smaken, vitamines en sappen van het voedsel beter bewaren. De ovens zijn uitgerust met tal van handige functies zoals hete lucht plus en een braadautomaat.

Dampkappen

Miele heeft alle soorten bijzonder stille, maar krachtige dampkappen aan: wand­ en eilandschouwdampkappen, plafondunits, inbouwdampkappen en de downdraftafzuigkappen. Voor de afzuiging kiest u tussen luchtafvoer of luchtcirculatie zonder afvoer. De meest discrete types zijn het downdrafttype. Ze zitten in het werkblad verborgen en komen met één druk op de aanraaktoets naar boven. Een andere innovatie is de dampkap die zich automatisch aanpast aan uw instellingen op de kookplaat (Miele Con@ctivity).

Kookplaten

Koken kan bij Miele op allerlei manieren, met aansturing via de oven of aparte aansturing. Bij inductie kookt u veiliger met de Stop & Go­functie. Met één druk op de knop zet u alle zones op stand 1 als u even weg moet. Met de elektrische HiLight kleuren de verwarmingselementen onder het keramische glas rood. Alle gaskookplaten hebben GasStop­Beveiliging, die de gastoevoer stopt wanneer de vlam dooft. Het snelst kookt u met de elektrokookplaten Miele ExtraSpeed, waarmee u tot 35% tijd bespaart.

Vaatwassers

De inbouwvaatwassers zijn volledig integreerbaar, met het bedieningspaneel aan de bovenkant van de deur en een front aangepast aan uw keuken, of integreerbaar, met een zichtbaar bedieningspaneel. Heeft u een bestaande keuken, dan laat uw vaatwasser onder het werkblad onderbouwen. U kiest uit briljantwit, havannabruin, obsidiaanzwart en roestvrij staal. Een vrijstaande vaatwasser zet u dan weer waar u maar wilt. De bovenkant gebruikt u gewoon als extra werkblad.

Koelers en vriezers

Koelkasten, diepvriezers, koel­diepvriezers en wijnklimaatkasten: Miele heeft ze allemaal, inbouw of vrijstaand. Naar hartenlust combineren kan ook: twee koelkasten naar elkaar, koelkast naast diepvrieskast en één vries­ en koelkast. Uiteraard zijn ze uitgerust met de nieuwste technologieën. PerfectFresh Pro bijv. houdt met een ventilator voor gelijkmatige temperatuurverdeling fruit en groenten nog langer vers. Wie het groter en luxueuzer wil kiest de MasterCool­lijn met speciale ijs­ en watervoorziening en een speciaal lichtsysteem.

Koffiemachines

Inbouw of vrijstaand, bonenmaler of Nespresso, espresso of cappucino, vaste wateraansluiting: Miele verwent echt álle koffieliefhebbers. Het Nespresso­systeem heeft een capsule­carrousel voor 4 capsules van 5 verschillende variëteiten. De cappuccinatore bezorgt u snel warme melk of romige melkschuim. Wie kickt op het aroma van versgemalen bonen kiest voor het bonenmaalsysteem. Het intelligente filtersysteem AromaticSystem schenkt u het kopje waar u van houdt.

Terug
Sluiten