Gaggenau keukenapparatuur

Gaggenau keukenapparatuur

Doorvragen bij wat al bekend is en breken met wat gebruikelijk is. Zo is keukentoestelfabrikant Gaggenau van in de jaren '60 groot geworden. Het Duitse bedrijf was dan ook een wegbereider, bijv. met het typisch blauwe email binnenin zijn bakovens. Of de 20 jaar oude EB 388­oven, die nog altijd bij professionele koks in trek is. Altijd hanteert innovator Gaggenau de hoogste kwaliteitsnormen, tot in de kleinste details.

Bijzondere kenmerken Gaggenau

  • Innovatie op basis van een sterke traditie.
  • Trendsetter, bijv. de eerste stoomoven voor thuis.
  • Een authentieke, strakke vormgeving.
  • Professionele uitstraling.
  • Zeer zorgvuldige materiaalkeuze.
Gaggenau keukenapparatuur uitproberen?

Kom langs in onze toonzaal

Heeft u vragen over Gaggenau keukenapparatuur of wilt u de apparatuur in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze toonzaal. Onze interieurarchitecten kunnen al uw vragen over Gaggenau keukenapparatuur beantwoorden.

Bekijk onze productgroepen

Ovens en magnetrons

Gaggenau doet er alles aan om het u gemakkelijk te maken al u bakt, braadt en warmt. De ovens, met vierdubbele beglazing in de deur, bieden 9 verwarmingsmethodes en elektronische temperatuurregeling tot 300°C. In de combi­stoomovens combineert u 5 vochtigheidsniveaus met temperaturen tot 230°C. Met de zwarte of roestvrijstalen combi-microgolfovens ontdooit u niet alleen, maar bakt en grilt u ook perfect. Belangrijk is dat alle toestellen door hun design een prachtig geheel vormen in uw keuken.

Dampkappen

Gaggenau biedt een uitgebreid gamma dampkappen voor elke keuken. Wilt u ze laten opvallen? Kies dan voor het pure minimalisme van een plafonddampkap. Wilt u een dampkap vlak bij de kookzones, dan is een uitschuifbare werkbladdampkap het meest aangewezen. Ze zuigt dampen en geuren af nog voor die de lucht in gaan. En verkiest u een echte aandachtstrekker, dan zal een aluminium of roestvrijstalen eilanddampkap u bijzonder tevreden stemmen.

Kookplaten

Gaggenau biedt u een waaier van mogelijkheden, apart of gecombineerd, om u een maximaal kookplezier te bezorgen. De Vario 400 en de voor kleinere oppervlakken bestemde Vario 200 series bevatten glaskeramische, inductie­ en gaskookplaten. Die zijn aangevuld met toestellen om te grillen, te frituren, te stomen en dampen af te zuigen. Allemaal zijn ze stijlvol met roestvrij staal afgeboord, waardoor ze een harmonieus geheel vormen.

Vaatwassers

Wilt u dat uw vaatwasser herkend wordt, dan kiest u een geïntegreerde, met zichtbaar bedieningspaneel vooraan. Mag hij niet opvallen, dan koopt u een volledig geïntegreerde, met het bedieningspaneel binnenin. De 400­serie werkt met de vernieuwende zeoliet-technologie, waardoor u de duur van de programma's tot 57 minuten kunt inkorten of de droogkracht verhogen. De 200­serie biedt een intensiefmodus die sterk vervuilde vaat in de onderkorf schoonmaakt en de glazen in de bovenkorf voorzichtig aanpakt.

Koelers en vriezers

Koelkasten, vriezers, koel­- en ­vriescombinaties en wijnklimaatkasten: Gaggenau heeft het allemaal. De Vario­koelserie 400 omvat volledig geïntegreerde koelkasten, vrieskasten, koel-en­vriescombinaties en wijnklimaatkasten. De serie, met roestvrij stalen binnenkant, blinkt uit door haar stille en zuinige werking. Ook de Vario­koelserie 200 is energiezuinig, maar ze beidt wel meer ruimte. Daarbuiten vallen nog andere koel­ en vrieskasten en combinaties in allerlei maten en uitvoeringen.

Koffiemachines

De CM 250­ koffievolautomaat past qua look bij de inbouwtoestellen van de 200 Serie. Hij zet voor u uw hoogstpersoonlijke warme drank, van espresso tot caffe latte, van warme melk tot water voor de thee. U stelt zelf in hoe fijn hij de bonen maalt. Dit toestel heeft een verlichting met 7 kleuren. De CM 450 schenkt u een vol aroma dankzij zijn speciale aroma-koffiezettechniek. Na elke koffiezetbeurt reinigt de machine zichzelf automatisch.

Terug
Sluiten