Quooker kokend water kraan

Quooker kokend water kraan

De Quooker is een ingenieuze kraan waar u kokend water uit tapt, ogenblikkelijk en op elk moment. Het prototype ontstond in 1973 in de kelder van Henri Peteri, maar omdat de ontwikkeling eerst te duur bleek kwam het eerste exemplaar pas in 1992 op de markt. De Quooker is met de hulp van Henri's zoon Walter ondertussen uitgegroeid tot een commercieel succes in 9 landen.

Bijzondere kenmerken Quooker

  • Bijzonder handig: kokend water op elk moment.
  • Water­ en energiebesparend.
  • Veilig.
  • Zeer volledig assortiment: 8 verschillende kranen in 3 afwerkingen, 3 soorten reservoirs.
  • Verschillende stijlen, van basic over strak tot klassiek.
Quooker kokend water kraan uitproberen?

Kom langs in onze toonzaal

Heeft u vragen over de Quooker kokend water kraan of wilt u de kraan in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze toonzaal. Onze interieurarchitecten kunnen al uw vragen over de Quooker kraan beantwoorden.

Kokend water kraan

De Quooker bezorgt u op elk moment kokendheet water uit de kraan. Die kraan staat op het aanrecht, eronder in de kast staat het reservoir. De Quooker verbruikt dankzij zijn hoogvacuümisolatie weinig energie. En nog minder als u er een extra mengkraan bij neemt (Nordic Twintaps) of kiest voor de Fusion, waar alles uit één kraan komt.

De Quooker is ook veilig, want de dubbelwandige kraanuitloop is niet heet en de waterstraal wordt gevormd door druppels. Daardoor kunt u uw hand terugtrekken voor u zich verbrandt.

Quooker kokend water kraan
Terug
Sluiten