ATAG keukenapparatuur

ATAG keukenapparatuur

Dik 60 jaar geleden maakt ATAG in een schuur in Hof van Twente een bescheiden tweevlamskooktoestelletje dat al snel populariteit genoot. Vandaag is het Nederlandse bedrijf toonaangevend in een ruim gamma keukentoestellen tegen een correcte prijs. Die zijn speciaal bedacht voor mensen met ambitie in de keuken: de bevlogen thuiskoks, die plezier scheppen in het koken met fraaie, ergonomische apparatuur.

Bijzondere kenmerken ATAG

  • Hoogwaardige kwaliteit en knap design. 5 keer bekroond met de internationale Red Dot Design Award.
  • Vlot te bedienen.
  • Lange levensduur.
  • Geavanceerde technologie.
  • Makkelijk schoon te houden.
ATAG keukenapparatuur uitproberen?

Kom langs in onze toonzaal

Heeft u vragen over ATAG keukenapparatuur of wilt u de apparatuur in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze toonzaal. Onze interieurarchitecten kunnen al uw vragen over ATAG keukenapparatuur beantwoorden.

Bekijk onze productgroepen

Ovens en magnetrons

ATAG heeft een zeer uitgebreid gamma ovens, stoomovens, dubbelovens, combi­ovens en turbo­ovens. Het pronkstuk is de dubbeloven, waarbij u met een plaat de ovenruimte vergroot of verkleint. De temperatuur en ovenfuncties kunt u voor elke ruimte apart regelen. Vele modellen hebben de pyrolysefunctie om zichzelf te reinigen. Op het LCD­tekstdisplay aan de buitenkant leest u alle nodige informatie af, zoals dagtijd en instellingen voor beide ovencompartimenten.

Dampkappen

ATAG biedt een breed assortiment aan dampkappen. Tussen 2 bovenkasten of vrij tegen de wand plaatst u een wanddampkap in een schuine opstelling of blok. Boven het kookeiland passen de krachtige, maar stille eilanddampkappen. Wilt u uw dampkap helemaal uit het zicht, dan bouwt u ze in het plafond of in een bovenkast in. Ook geschikt voor een bovenkast is de uittrekbare vlakschermafzuigkap, die door zijn plat design nauwelijks ruimte inneemt.

Kookplaten

Inductie­, gas­ en keramische kookplaten en een inductie­gascombinatie: elke hobbykok vindt hier zijn gading. Op gas koken kan op 6 pitten, naar keuze aangevuld met de Fusion Volcano wokbrander. Die is met zijn bijzondere hete kern het neusje van de zalm. Volgens uw keukenformaat of de gewenste panruimte bepaalt u de vorm van uw inductiekookplaat of kiest u voor een roodopgloeiend keramisch model. Aanvullen kan met een friteuse, wok of grill uit de Puzzelo­lijn.

Vaatwassers

Betaalbare en zeer gebruiksvriendelijke vaatwassers vindt u bij ATAG. Ze vallen op door hun stille werking, vele functies en krachtige was-­ en droogprestaties. Als u meteen wilt zien hoever het wassen staat, neemt u een geïntegreerde machine met bedieningspaneel aan de buitenkant. Opteert u voor onzichtbaarheid, dan is er de volledig geïntegreerde vaatwasser. Wilt u minder bukken? Laat uw vaatwasser in een hoge keukenkast integreren. En er zijn ook modellen in XS­ of XL ­formaat.

Koelers en vriezers

ATAG koelkasten en vriezers zijn door de deur­-op-­deur­montage perfect weggewerkt. Wit u echter een echte eyecatcher, dan kiest u een vrijstaande side­by­side­koelkast, al dan niet met vriezer of wijnklimaatkast. Alle toestellen zijn mooi, energiezuinig, stevig en gebruiksvriendelijk. Als wijnliefhebber zal u met een ATAG wijnklimaatkast uw hart ophalen, want u bewaart uw lievelingsdrank in twee verschillende zones op de juiste temperatuur.

Koffiemachines

Gebruiksvriendelijkheid is in de geïntegreerde koffiezetmachines van ATAG ingebakken. Zonder moeite vult u de voorraad koffiebonen bij dankzij de volledig uittrekbare rails en giet u water in het reservoir aan de voorkant. Op het makkelijk te bedienen paneel stelt u uw koffie in volgens grootte en sterkte. Twee kopjes tegelijk zetten kan ook. Een cappuccino maakt u volautomatisch met een aparte functie en het vlot uitneembare melkkannetje.

Terug
Sluiten