Novy dampkappen

Novy is al decennia de onbetwistbare Belgische dampkappenspecialist. Hij biedt een volledige reeks zorgvuldig vormgegeven dampkappen die zich naadloos laten inpassen in elke keuken, van ingebouwd tot prominent aanwezig. Aan de basis van hun stille, krachtige werking staat de hoogwaardige Novy ­technologie met een maximaal rendement.

Bijzondere kenmerken Novy

  • Hoge kwaliteit.
  • Permanente innovatie.
  • Aandacht voor duurzame productie en producten.
  • Puur, rustgevend design.
  • Stille werking.
Novy dampkap uitproberen?

Kom langs in onze toonzaal

Heeft u vragen over de Novy dampkap of wilt u de dampkap in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze toonzaal. Onze interieurarchitecten kunnen al uw vragen over de Novy dampkap beantwoorden.

Dampkappen

Deze specialist biedt een dampkap voor elk denkbare keukensituatie en voor elke stijl, van rustiek tot zen. Allemaal laten ze zich opmerken door hun maximale rendement en fluisterstille werking, in een brede prijssetting. Optionele recirculatie, witte kleur of aluminium, wand­, plafond­, bovenkast­ of eilandmodel: u kiest vrijuit. Blikvangers in het gamma zijn de UP_Side, de discrete werkbladdampkap met kantelbare klep, en de Fusion, de energiebesparende bovenkastdampkap met glazen afwerking.

Novy dampkappen
Terug
Sluiten