Koelkasten

De koelkast is één van de belangrijkste toestellen welke uiteraard niet mag ontbreken in uw keuken. Een koelkast is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bedenk voor uzelf altijd op welke manier u de koelkast in uw keuken wenst te integreren. Kiest u bijvoorbeeld voor een vrijstaand model of geeft u de voorkeur aan een kastmodel? Alleen door goed het aanbod aan koelkasten op de markt onder de loep te nemen zult u uiteindelijk kiezen voor dat ene exemplaar welke perfect tot haar recht komt in uw keuken.

Vrijstaande of inbouw koelkast?

U kunt ervoor kiezen om de koelkast volledig weg te werken in de kasten die deel uitmaken van uw keuken. Dat is interessant, want op die manier blijft met name het strakke geheel van een design keuken goed behouden. Anderen zullen er dan echter weer voor willen kiezen om hun koelkast gewoon vrij ergens in hun keuken neer te zetten. U kunt op dit vlak kiezen voor een tafelmodel koelkast, maar ook een volwaardige koelkast is uiteraard een optie. 

Koelkast en diepvries in één

Ruimte besparen is mogelijk door te kiezen voor de combinatie van een koelkast en diepvries in één. U kunt wat dit betreft opteren voor een enkelvoudig model waarbij een beperkt deel van de koelkast in beslag wordt genomen als diepvries, maar het is ook mogelijk om de voorkeur te geven aan een Amerikaanse koelkast. Zo beschikt u over een optimale hoeveelheid ruimte in zowel het koel- als het diepvriesgedeelte. 

Inspiratie nodig?

Weet u niet goed welke koelkast te kiezen of bent u op zoek naar (meer) inspiratie over hoe deze te verwerken in uw keuken? In dat geval kunnen we u alleen maar aanraden om onze keukencatalogus aan te vragen. Zo weet u precies op welke wijze u, uw koelkast in uw gloednieuwe keuken kunt integreren!

Dit apparaat bekijken?

Kom langs in onze toonzaal

Thuis inspiratie op doen?

Bestel onze keukencatalogus

SieMatic Inspiration Days

Bezoek onze events

Terug
Sluiten