Ovens

Een oven is een bijzonder interessant toestel welke ons helpt om snel en eenvoudig gerechten te bakken. Bij het aankopen van een oven zijn er echter meerdere aspecten waar u rekening mee dient te houden. Hou bijvoorbeeld niet alleen rekening met de capaciteit en de mogelijkheden van de oven, maar besteed ook de nodige aandacht aan de veiligheid evenals het energieverbruik dat door de oven wordt gerealiseerd.

Zuinig en veilig

Fabrikanten van ovens hebben door de jaren heen zeer veel investeringen gedaan in onder meer de isolerende eigenschappen van een oven. Dit maakt ze heel wat energiezuiniger in vergelijking met vroeger. Bovendien kreeg ook de veiligheid een flinke update. Door te kiezen voor een oven met koude deur wordt bijvoorbeeld voorkomen dat kinderen hun handen verbranden wanneer ze onbewust tegen de ovendeur aanleunen.

De combi microgolf, oven en microgolf in één 

Heeft u niet zoveel plaats in uw keuken, maar wilt u toch kunnen genieten van de voordelen van een oven enerzijds en een microgolf anderzijds? In dat geval kan het een oplossing zijn om te kiezen voor een combi microgolf. Op deze manier biedt één enkel toestel u de mogelijkheid om zowel uw gerechten te bakken, gewoon op te warmen als te ontdooien.

Kies die oven die al uw verwachtingen weet in te lossen

Er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende ovens dat het voor de doorsnee consument vaak niet zo eenvoudig is om uit te maken welke oven nu het beste zal weten te voldoen aan zijn of haar verwachtingen. Door het aanvragen van onze keukencatalogus krijgt u alvast een goede indruk van wat u allemaal met uw oven in uw keuken kunt aanvangen. Bovendien wordt ook meteen duidelijk hoe u deze in de gewenste vormgeving van uw keuken kunt integreren.

Dit apparaat bekijken?

Kom langs in onze toonzaal

Thuis inspiratie op doen?

Bestel onze keukencatalogus

SieMatic Inspiration Days

Bezoek onze events

Terug
Sluiten