Siemens ovens en magnetrons

De Siemens ovens die op de markt zijn terug te vinden weten steevast op meesterlijke wijze een prachtig, uitgesproken design te combineren met de meest optimale prestaties. Binnen het assortiment van Siemens ovens zijn verschillende mogelijkheden terug te vinden. Buiten de inbouwovens zijn er namelijk ook compacte ovens die reeds verkrijgbaar zijn vanaf een omvang van slechts 45 centimeter. Van ontdooien tot het realiseren van het perfecte gerecht? Dat is precies wat u mag verwachten van de ovens met magnetron van Siemens. Ook wanneer u er eerder voor te vinden bent om gebruik te maken van een individuele oven en magnetron is dat binnen het aanbod van Siemens uiteraard geen enkel probleem.

Kwalitatieve ovens voor in elke keuken

Siemens ovens staan er om bekend een zegen te zijn voor elke keuken. Dit heeft niet alleen te maken met de efficiënte en krachtige werking waarover ze beschikken, maar ook met het feit dat ze nauwelijks onderhoud vereisen. Dit laatste wordt mogelijk gemaakt door de activeClean functionaliteit welke een automatische zelfreiniging weet te realiseren. Eén druk op de knop is reeds voldoende om uw Siemens oven terug schoon te maken. Ook de cookControl Plus evenals de aanwezigheid van 4D warme lucht en het telescopisch uittreksysteem maken van Siemens ovens fantastische toestellen waar elke gebruiker oprecht tevreden mee zal zijn.

Siemens magnetrons boordevol intelligente functies

De Siemens magnetrons zijn zoveel meer dan gewoon maar magnetrons. Niet alleen zorgt hun strakke design er voor dat ze in elke keuken prima tot hun recht komen, daarnaast zijn ze ook nog eens steevast uitgerust met de meest intelligente functies. Zo wordt precies koken werkelijk kinderspel. De Siemens magnetrons blinken in ieder geval steevast uit in hun veelzijdigheid. Verschillende toestellen uit het aanbod van Siemens zijn dan ook uitgerust met een geïntegreerde kwartsgrill. Daardoor wordt het gelijkmatig bruin bakken van talrijke gerechten werkelijk kinderspel. Het feit dat Siemens magnetrons niet alleen kunnen bakken, maar ook braden, grillen en zelfs ontdooien zorgt er voor dat ze de functionaliteit van elke keuken probleemloos naar een hoger niveau weten te tillen.

Terug
Sluiten