AEG vaatwassers

Op het ogenblik dat u er voor kiest om een nieuwe vaatwasser aan te kopen zijn er verschillende factoren waar u rekening mee zult willen houden. In eerste instantie is er uiteraard het verbruik op vlak van water en elektriciteit, maar wat bovendien ook te denken van het comfort bij het in- en uitladen van de machine? Wanneer u er zeker van wenst te zijn dat u over de hele lijn kunt rekenen op het absolute neusje van de zalm is kijken in de richting van de AEG vaatwassers een absolute aanrader.

Ontdek de AEG ComfortLift

De AEG vaatwassers staan er om bekend niet alleen zeer kwalitatief en duurzaam te zijn, daarnaast beschikken ze ook niet zelden over een innoverend karakter. Dit geldt niet in het minst voor de AEG ComfortLift. Het betreft hier namelijk 's werelds eerste vaatwasser die is uitgerust met een systeem welke het mogelijk maakt om de onderste lade zachtjes naar boven te schuiven en zodoende op te heffen. Zelfs mensen die af te rekenen hebben met een pijnlijke rug kunnen op deze manier in alle comfort de vaatwasser vullen en leegmaken.

Tal van bijzondere kenmerken

Er voor kiezen om één van de verschillende AEG vaatwassers op de markt aan te kopen zorgt er altijd voor dat u kunt rekenen op enkele unieke en bijzonder interessante opties. Denk op dit vlak niet alleen aan de SoftGrip houders voor glazen, maar ook aan het ExtraSilent programma waardoor er aanzienlijk minder geluid wordt geproduceerd. Wilt u er bovendien zeker van zijn dat de vaat echt goed wordt gedroogd? Daar zorgt de speciale AEG XtraDry technologie voor! Zelf de vaat afdrogen behoort hiermee definitief tot het verleden.

AEG vaatwassers in diverse uitvoeringen

De AEG vaatwassers zijn verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen. Zo kunt u opteren voor een inbouw- of een vrijstaand exemplaar en is het uiteraard mogelijk om een keuze te maken uit verschillende energieklassen. Gaande van A+ tot A+++ zijn er AEG vaatwassers op de markt terug te vinden die ook op vlak van energieverbruik aan de wensen van alle potentiële gebruikers tegemoet kunnen komen. Wilt u graag enkele van deze bijzondere toestellen in het echt zien? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze winkel!

AEG vaatwassers uitproberen?

Kom langs in onze toonzaal

Heeft u nog vragen over AEG vaatwassers of wilt u de apparaten met eigen ogen aanschouwen? Breng dan een bezoek aan een van onze toonzalen. Onze interieurarchitecten staan klaar om al uw vragen over AEG vaatwassers te beantwoorden.

Terug
Sluiten