De keuken van Tante Kaat

'Thuis koken is puur genieten'

Tante Kaat doet thuis niets liever dan gasten culinair verwennen. "Onze vorige keuken was echt opgeleefd. De mond-aan-mondreclame bracht ons bij Keukenontwerpers en het klikte meteen."

Pasta en patatjes
Ze heet Elma Dalhuijsen maar je kent haar als Tante Kaat. Ze heeft onmisbare boeken op haar actief vol met tips en tricks om de huishouding op wieltjes te doen draaien. Haar keuken wordt dagdagelijks intensief gebruikt en ze zweert bij verse producten en veel groenten en fruit, maar evengoed ziet het geheel er na het koken altijd weer even kraaknet uit. "Dit is echt een praktische keuken. Binnen een kleine draaicirkel heb ik alles bij de hand." Tante Kaat kookt graag en heel gevarieerd. "Mijn man Kees is dol op pasta en onze kleindochter op patatjes. Verwerkt in stamppot lust Elise zelfs andijvie en witloof."

Optimaal onderhoudsgemak
Over haar greeploze hoogglanskeuken van Keukenontwerpers is Tante Kaat in de wolken! "Als spatrand aan het kook vuur hebben we geopteerd voor een glasplaat. Dat oogt strakker dan wandtegels en het is qua onderhoudsgemak het summum.

De verlichting is zeer functioneel en zet het ontwerp schitterend in de kijker." Voor de spoelbakken in inox koos Tante Kaat voor onderbouw. "Want dan sukkel je niet met randjes waarin vuil kan bijeen troepen."

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Terug
Sluiten