Videoafspraak

Maak een videoafspraak met een van onze gediplomeerde binnenhuisarchitecten.

Volgend op de beslissingen genomen door de federale regering blijven we zoveel mogelijk thuis. Echter willen wij onze klanten blijven helpen en inspireren tijdens deze bijzondere periode.

Daarom introduceren wij bij Keukenontwerpers de mogelijkheid om een videoafspraak in te plannen met een van onze adviseurs. Zodat u óók thuis de service en inspiratie kunt verwachten zoals u van ons gewend bent.

  • Aan de hand van de afmetingen van uw ruimte helpen we u aan een keukenontwerp.
  • Aan de hand van online inspiratie stellen we uw keuken samen met de juiste materialen, kleuren en apparaten.
  • U krijgt een prijsindicatie voor uw ideale keuken.

Wat houdt een video afspraak in?

U maakt een afspraak en dan?

De toegewezen keukenadviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op. Tijdens het telefoongesprek informeren wij naar uw keukenwensen en technische zaken zoals de afmetingen van uw ruimte. Dan kunnen wij alvast wat voorbereidingen treffen voordat het gesprek plaatsvindt. 

U krijgt tijdens dit gesprek de contactgegevens van de toegewezen keukenadviseur, zodat u alvast wat informatie met ons kunt delen zoals plattegronden of mogelijk inspiratie die u heeft opgedaan.

Inspiratie

Een keuken samenstellen bestaat uit keuzes maken. Heeft u online al inspiratie gevonden? Wij stellen het op prijs als u uw opgedane inspiratie deelt met de aangewezen keukenadviseur via een e-mail of tijdens het videogesprek.

Wij kijken uit naar een videogesprek met u en hopen u graag snel te zien in onze toonzaal eens we terug open zijn.

Met vriendelijke groet,

Team Keukenontwerpers.

Maak een videoafspraak

Maak een videoafspraak
Videoafspraak page 2

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Beste persoonlijke advies

Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar uw ideale keuken. Hun inspiratie? Dat bent u! Tijdens het adviesgesprek verdiept de adviseur zich in uw persoonlijke smaak, woonsituatie en wensen. Uw voorkeuren en kookgewoonten zijn het allerbelangrijkst.

Een afspraak bij u thuis

Wij sturen graag een deskundige adviseur langs. Geef in het afspraak formulier aan dat u graag een thuisafspraak wilt en wij regelen het voor u. Vervolgens zullen we telefonisch contact opnemen voor een datum en een tijd.

Terug
Sluiten