10% Extra verbouwingsvoordeel
+ een Jura cadeau

Bij aankoop van uw nieuwe keuken ontvangt u 10% extra voordeel vanwege onze verbouwing. Daarnaast krijgt u ook nog een Jura koffieautomaat cadeau

Onze adviseurs staan voor u klaar om te luisteren naar uw wensen en samen met u de keuken van uw dromen te verwezenlijken. U bent van harte welkom in één van onze toonzalen. Kom gerust eens langs of plan een afspraak in met een van onze interieurarchitecten.

Maak hieronder snel een afspraak!

Inspiration Days

Op 23, 24 en 25 juni vinden onze Inspiration Days plaats. Van 10.00 tot 17.00 uur staan onze adviseurs klaar om te luisteren naar uw wensen en u wegwijs te maken in ons uitgebreide gamma kwaliteitskeukens. 

We ontvangen u in een ontspannen sfeer met een heerlijk hapje en drankje. Voel u thuis en kijk rustig rond. Want urban, puur of klassiek, ook u vindt de keuken van uw dromen bij SieMatic Keukenontwerpers. 

Bent u er graag bij? Schrijf u hier in.

Beste persoonlijke advies

Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar uw ideale keuken. Hun inspiratie? Dat bent u! Tijdens het adviesgesprek verdiept de adviseur zich in uw persoonlijke smaak, woonsituatie en wensen. Uw voorkeuren en kookgewoonten zijn het allerbelangrijkst.

Een afspraak bij u thuis

Wij sturen graag een deskundige adviseur langs. Geef in het afspraak formulier aan dat u graag een thuisafspraak wilt en wij regelen het voor u. Vervolgens zullen we telefonisch contact opnemen voor een datum en een tijd.

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten