Maak een videoafspraak met een van onze gediplomeerde binnenhuisarchitecten.

Volgend op de beslissingen genomen door de federale regering kunnen wij u 14 december pas weer ontvangen in onze toonzalen. 

Onze keukenadviseurs blijven werken vanuit de toonzaal, zodat u óók thuis de service en inspiratie kunt verwachten zoals u van ons gewend bent.

  • Met de camera in de hand leiden wij u door de meest inspiratieve toonzalen door de collecties van SieMatic en Art Liniēn.

  • Een inventarisatie van uw wensen, afmetingen van uw ruimte zijn voor ons genoeg om u te helpen aan een prachtig keukenontwerp.

  • Aan de hand van online inspiratie stellen we uw keuken samen met de juiste materialen, kleuren en apparaten.

  • Nieuw! Onze adviseurs brengen indien gewenst de stalen naar u toe zodat u in eigen omgeving kunt vaststellen of de gekozen materialen voldoen aan uw verwachtingen.

  • Tot slot! U krijgt een prijsindicatie voor uw ideale keuken.

  • Beslist u nu? Dan krijgt u bij aanschaf van een keuken gratis montage en Quooker cadeau.

 

Wat houdt een video afspraak in?

U maakt een afspraak en dan?

De toegewezen keukenadviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op. Tijdens het telefoongesprek informeren wij naar uw keukenwensen en technische zaken zoals de afmetingen van uw ruimte. Dan kunnen wij alvast wat voorbereidingen treffen voordat het gesprek plaatsvindt. 

U krijgt tijdens dit gesprek de contactgegevens van de toegewezen keukenadviseur, zodat u alvast wat informatie met ons kunt delen zoals plattegronden of mogelijk inspiratie die u heeft opgedaan.


Inspiratie

Een keuken samenstellen bestaat uit keuzes maken. Heeft u online al inspiratie gevonden? Wij stellen het op prijs als u uw opgedane inspiratie deelt met de aangewezen keukenadviseur via een e-mail of tijdens het videogesprek.

Wij kijken uit naar een videogesprek met u en hopen u graag snel te zien in onze toonzaal eens we terug open zijn.

Met vriendelijke groet,
Team Keukenontwerpers.

Maak een videoafspraak

Maak een videoafspraak
Videoafspraak page 2

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Beste persoonlijke advies

Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar uw ideale keuken. Hun inspiratie? Dat bent u! Tijdens het adviesgesprek verdiept de adviseur zich in uw persoonlijke smaak, woonsituatie en wensen. Uw voorkeuren en kookgewoonten zijn het allerbelangrijkst.

Een afspraak bij u thuis

Wij sturen graag een deskundige adviseur langs. Geef in het afspraak formulier aan dat u graag een thuisafspraak wilt en wij regelen het voor u. Vervolgens zullen we telefonisch contact opnemen voor een datum en een tijd.

Terug
Sluiten