SieMatic S1 truffelgrijze keuken
SieMatic keuken truffelgrijs

SieMatic Pure S1 truffelgrijs

Deze originele kleur is geïnspireerd op een culinaire parel uit de natuur. Het hele uitgepuurde decor bezorgt u nieuwe inspiratie om te koken, te tafelen, te keuvelen. Ontdek het in detail met uw interieurexpert van SieMatic Keukenontwerpers.

Beleef deze keuken zelf

  • Ontdek alle mogelijkheden van deze keuken
  • Afspraak buiten openingstijden is mogelijk

Kleur- en materiaalgebruik

Voor elke SieMatic keuken heeft u de keuze uit een indrukwekkend palet van kleuren en materialen. Om die op de meest smaakvolle en elegante manier van elkaar te verzoenen beschikt u over het SieMatic Colour System. Dat bevat duurzaam, mat of glanzend SQ lak, maar ook SimiLaque, dat de hoogwaardige kunststoffen hun strakke look bezorgd.

Verkiest u meer natuur in huis, wandel dan door de variatie aan fijne houtsoorten, overzichtelijk gebundeld in het SieMatic Interior Design. Bijzonder expressief zijn de fineersoorten waarbij de identieke nerfstructuren vlak na elkaar terugkomen. De natuur dient ook als voorbeeld in de alternatieven met houtlook, de SieMatic houtdecors. Die zien er niet alleen warm en mooi uit, u kunt ze ook vlot reinigen en ze zijn erg sterk. Met de modernste lasertechnieken krijgen ze een perfecte voeg- en naadloze montage.

Kleur- en materiaalgebruik

MultiMatic

Met het nieuwe MultiMatic Aluminium maakt u plaats voor 33% meer bergruimte, volgens uw eigen smaak en behoeften. U kiest uit een ongekende weelde van nieuwe, praktische functies voor uw laden, uittrekelementen en kasten, verpakt in hoogwaardig aluminium, edele houtsoorten, verfijnd porselein en fraaie kunststofvormen. Daar voegt u met de Multimedia­module ­audio, video, Bluetooth ­en internet van de bovenste plank ­ uw persoonlijke idee van home entertainment toe.

Keukenapparatuur

SieMatic Keukenontwerpers is het adres voor een keuken op maat. Passend bij uw persoonlijk wensen en smaak. Om het maximale leef- en kookplezier uit uw nieuwe keuken te halen is de juiste keukenapparatuur een essentieel onderdeel. Bij SieMatic Keukenontwerpers heeft u de keuze uit de grootse collectie keukenapparatuur van topmerken die u in onze toonzalen kunt uitproberen. Kiest u voor een kokend water kraan, een zuinige vaatwasser of een wijnklimaatkast om uw mooie wijnen op de juiste temperatuur te bewaren?

Wat zijn uw kookgewoontes en welke keukenapparatuur sluiten hier het beste op aan? Naast de basis apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, magnetron, kookplaat en afzuigkap, zijn er nog talloze andere innovatieve en handige keukenapparatuur die niet in uw nieuwe keuken mogen ontbreken. Wat dacht u van een stoomoven die uw dagelijkse maaltijden nog gezonder maken?

Graag bespreken we met u alle mogelijkheden en maken we uw nieuwe keuken compleet met keukenapparatuur van Miele of Gaggenau.

SieMatic keukenapparatuur

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag
Chefkok

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Meer SieMatic Keukenontwerpers

Nieuwsgierig naar het complete aanbod van SieMatic Keukenontwerper? Ontdek de mogelijkheden

Meer dan een keuken

SieMatic collectie

Puur eigen design

Art Liniën collectie

Al meer dan 20 jaar uw partner

Projecten

Terug
Sluiten