SieMatic Urban compacte keuken
SieMatic Urban compacte keuken

SieMatic 29

In de stad duiken nieuwe silhouetten op in historische decors. Met de SieMatic 29 trekt u die boeiende mix door in uw interieur. Zo geeft u het traditionele, maar gemoderniseerde buffet zijn plaats in de keuken terug, met de hulp van uw interieurexpert van SieMatic Keukenontwerpers.

In de SieMatic 29 kreeg het traditionele, vrijstaande keukenbuffet taps uitlopende poten, afgeronde zijpanelen en een geavanceerde functionaliteit. Zo kan het in uw hedendaagse keuken zijn vrijheid opeisen en uw individuele smaak beklemtonen. Deze karaktervolle ode aan de geschiedenis van SieMatic vult uw keuken, volgens het kleur en de materialen die u kiest, harmonieus aan of springt er al bij de eerste aanblik uit.

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Meer SieMatic Keukenontwerpers

Nieuwsgierig naar het complete aanbod van SieMatic Keukenontwerper? Ontdek de mogelijkheden

Meer dan een keuken

SieMatic collectie

Puur eigen design

Art Liniën collectie

Al meer dan 20 jaar uw partner

Projecten

Terug
Sluiten