33% Meer bergruimte dankzij SieMatic Multimatic

SieMatic Multimatic

Met SieMatic gaat geen vierkant centimeter verloren. Niet in uw keukenruimte, maar evenmin in uw keukenmeubels. Met het nieuwe MultiMatic maakt u plaats voor 33% meer bergruimte, volgens uw eigen smaak en behoeften. U kiest uit een ongekende weelde van nieuwe, praktische functies voor uw laden, uittrekelementen en kasten, verpakt in hoogwaardig aluminium, edele houtsoorten, verfijnd porselein en fraaie kunststofvormen. Daarmee maakt u elke kast zo praktisch als u zelf wilt, met voor al uw grote en kleine hulpmiddelen een eigen comfortabele plaats. Dit is de grootste flexibiliteit tot in het kleinste hoekje.

Het nieuwe MultiMatic Aluminium biedt die ook voor uw laden, uittrekelementen en hoge, onder‐ en bovenkasten, maar dan in hoogwaardig, duurzaam en strak aluminium. Van bestek tot pan, van keukenrobot tot staafmixer, van kruidenpotje tot aardappelmesje, alles hangt, ligt of staat zo dat u het meteen terugvindt. Met ruimte voor verandering wanneer u dat wilt.

Daar voegt u met de Multimedia‐module uw eigen idee van home entertainment aan toe. Muziek op uw i‐Pod, streaming op de radio, foto's en filmpjes bekijken, mailen, informatie binnenhalen op smartphone en tablet: alle vormen van datatransmissie, ook via Bluetooth, zijn mogelijk in uw keuken. Het audioluik bestaat uit radio met FM‐tuner, inclusief subwoofer en aansluitmogelijkheden voor alle analoge apparaten, luidsprekers en mp3‐spelers. U kunt het aanvullen met streaming webradio, tv ‐aansluiting met 19" monitor, iPod‐aansluiting en USB‐interfaces.

De Multimedia‐module laat zich gewillig installeren in een onder‐, boven‐ of hoge kast. Voor de kwaliteit tekent SieMatic, in samenwerking met de bekroonde Duitse audioproducent T + A.

Bestel gratis onze nieuwe keukencatalogus!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus