Sofie De Pooter

Sofie De Pooter

02/11/2018 11:00

Mijn naam is Sofie De Pooter, ik ben een in Antwerpen samenwonende interieurarchitecte die je steevast terug kan vinden in de toonzaal te Wilrijk. Vrienden vinden mij een echte levensgenieter wat zich uit in een duidelijke voorliefde voor gezelligheid, een lekker hapje eten of iets drinken. Wanneer je mij vraagt naar mijn favoriete interieur trends geef ik een uitgesproken voorkeur aan voor strakke, pure ontwerpen die toch over enige warmte beschikken.

Mijn favoriete winkels zijn interieurwinkels, daar voel ik mij pas echt in mijn nopjes! Anderzijds doe je me ook altijd een plezier met een bezoekje aan kleinschalige kledingboutiques waar je als klant niet zomaar als een nummer wordt behandeld.

Mijn favoriete keukenmerk is zonder twijfel 'Siematic Pure'. Dit omwille van het prachtige design die een zekere mate aan klasse uitstraalt. Hierdoor voorziet ze elke woning van een aantrekkelijke meerwaarde. Voor mijn eigen droomkeuken denk ik vooral aan een leefkeuken die conceptueel aansluit bij de rest van de woning. Dit zou zich moeten uiten in een mooie cohesie tussen warme en frisse materialen, strakke lijnen en een uitnodigend zitgedeelte voor 4 personen.

Meer medewerkers van SieMatic Keuken Ontwerpers

Charlotte Van Eeckhoudt

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Sébastien Romedenne

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers Wilrijk

Kimberley Van Putten

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Terug naar het overzicht

alle medewerkers SieMatic Keuken Ontwerpers

Terug
Sluiten