Sébastien Romedenne

03/04/2018 07:36

Mijn naam is Sébastien Romedenne en ben werkzaam als vestigingsmanager bij Siematic Keuken Ontwerpers in de toonzaal te Wilrijk en woon zelf in Zaventem. Ik ben getrouwd en trotse papa van 2 tienerjongens. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden en volg ik mijn zonen bij het uitoefenen van hun sporten. Ook een bezoekje aan een restaurant en wellness center staat regelmatig op de planning. Mijn favoriete interieur trends? Ongetwijfeld hedendaags modern, maar dan wel met een 'touch of classic'.

Als je mij vraagt wat mijn favoriete keukenmerk is, dan geef ik de voorkeur aan SieMatic. Dit niet alleen omwille van de strakke look, maar ook door het uitgebreide gamma aan mooi afgewerkte accessoires. Anderzijds moet het gezegd dat ook Art Liniën over enkele sterke troeven beschikt en dat binnen ieder zijn of haar stijl en budget.

Voor het realiseren van mijn droomkeuken zou ik de voorkeur geven aan een praktisch en ergonomisch ontwerp waarbij er bij voorkeur gebruik wordt gemaakt van een eiland. Gecombineerd met een open karakter moet dat er voor zorgen dat al mijn vrienden en familieleden tijdens een bezoek lekker dicht bij elkaar kunnen zitten.

Meer medewerkers van SieMatic Keuken Ontwerpers

Charlotte Van Eeckhoudt

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Machteld Phlips

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers Wilrijk

Kimberley Van Putten

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Terug naar het overzicht

alle medewerkers SieMatic Keuken Ontwerpers

Terug
Sluiten