Saba Cuyckens

Saba Cuyckens

02/11/2018 11:05

Ik ben Saba Cuyckens, ik ben werkzaam bij Siematic Keuken Ontwerpers als interieurarchitecte en je kan me terugvinden in de toonzaal te Wilrijk. Zelf woon ik in het mooie Antwerpen en heb ik een voorliefde voor artistiek bezig zijn. Dit gaat van sporten tot kunst en cultuur. Ondanks het feit dat ik op een zeker ogenblik ervoor heb gekozen om aan de slag te gaan bij een architectenbureau miste ik al snel het klantencontact. Omwille van deze reden ben ik begin 2015 aan de slag gegaan bij Siematic Keuken Ontwerpers.

Mijn favoriete interieur trends zijn deze die iets vernieuwends en / of verfrissend weten te brengen. Ik houd ervan wanneer er een contrast tussen oud en nieuw en bijvoorbeeld modern en huiselijk kan worden gerealiseerd. Mijn favoriete keukenmerk is zonder enige twijfel SieMatic. Dit niet alleen door het innovatieve karakter van het merk, maar ook omdat ze over een mooie vormgeving beschikt en enorm veel mogelijkheden met zich meebrengt.

In mijn droomkeuken zie ik graag mijn uitgesproken voorkeur verwerkt. Extreem modern met een warm hout accent? Symmetrie met doordachte verfijnde details zijn wat mij betreft de overige sleutelwoorden!

Meer medewerkers van SieMatic Keuken Ontwerpers

Charlotte Van Eeckhoudt

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Sébastien Romedenne

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers Wilrijk

Kimberley Van Putten

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Terug naar het overzicht

alle medewerkers SieMatic Keuken Ontwerpers

Terug
Sluiten