Philippe Vanneste

Philippe Vanneste

02/11/2018 11:15

Ik ben Philippe Vanneste, aan de slag bij Siematic Keuken Ontwerpers als interieurvormgever en zelf woonachtig aan de rand van Leuven. In mijn vrije tijd tracht ik zoveel mogelijk te genieten van de kleine dingen des levens. Er even tussenuit trekken, wat sporten, afspreken met familie en vrienden... het zijn mijn favoriete vrijetijdsbestedingen.

Op vlak van interieur trends ben ik er van overtuigd dat elke stijl mooi kan zijn, zolang het geheel maar klopt. Samenhang en harmonie zijn voor mij misschien wel de twee meest cruciale eigenschappen waaraan moet worden voldaan. Ik ben zelf wel een grote fan van het industriële gecombineerd met vintage? Ook de Scandinavische stijl weet mij duidelijk te bekoren.

Mijn favoriete keukenmerk is SieMatic. Dit niet in het minst omwille van de mogelijkheden waarover ze beschikken, maar ook door de combinaties van stijlen waarmee je zowel een strak als een karaktervol eindresultaat kan realiseren. Mijn droomkeuken zie ik zelf als een niet al te grote basis opstelling waarbij er sprake is van een mooie samenhang op vlak van materialen. Het geheel moet strak uitgewerkt zijn met een duidelijke nadruk op het functionele en het kwalitatieve.

Meer medewerkers van SieMatic Keuken Ontwerpers

Charlotte Van Eeckhoudt

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Sébastien Romedenne

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers Wilrijk

Kimberley Van Putten

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Terug naar het overzicht

alle medewerkers SieMatic Keuken Ontwerpers

Terug
Sluiten