Machteld Phlips

02/11/2018 14:36

Mijn naam is Machteld Phlips en ben actief als vestigingsmanager voor Siematic Keuken Ontwerpers in de toonzaal te Wilrijk. Mijn woonplaats is het mooie Ekeren. In mijn vrije tijd vind ik het fantastisch om me te omringen met vrienden en familie. Ik vind het leuk om een lekker hapje te gaan eten in een gezellig restaurant en op zondagen kuier ik graag rond in Antwerpen. Ook een stevige wandeling, wat sporten en de cultuur opsnuiven door het boeken van een citytrip of een wat meer avontuurlijke reis zijn enkele van mijn favoriete bezigheden.

Mijn favoriete keukenmerk is SieMatic. Dit niet alleen omwille van haar aantrekkelijke design, maar ook door de ronduit unieke binnenafwerking evenals de vele mogelijkheden om te personaliseren. Mijn droomkeuken moet dienst doen als hart van mijn woning. Dit betekent dat er zowel lekker gezellig in gekookt als getafeld moet kunnen worden.

Ik zie mijn droomkeuken vooral bestaan uit een hoge kastenwand in een warm materiaal waardoor ze perfect kan worden geïntegreerd in de rest van mijn interieur. In het ideale scenario wordt de kastenwand gecombineerd met een kook- en spoeleiland welke is voorzien van een prachtig blad met marmerlook.

Meer medewerkers van SieMatic Keuken Ontwerpers

Charlotte Van Eeckhoudt

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Sébastien Romedenne

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers Wilrijk

Kimberley Van Putten

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Terug naar het overzicht

alle medewerkers SieMatic Keuken Ontwerpers

Terug
Sluiten