Laurence Omylinski

02/11/2018 11:38

Mijn naam is Laurence Omylinski, interieurarchitecte van beroep en woonachtig in Rixensart. Ik heb een dochtertje waar ik in mijn vrije tijd graag leuke dingen mee doe. Daarnaast vind ik het ook fijn om tijd door te brengen met mijn vrienden en houd ik van het maken van een citytrip en ook een bezoekje aan de wellness is altijd weer heerlijk genieten geblazen. Mijn favoriete interieur trend? Samenhorende materialen en warme tinten!

Wanneer ik ga winkelen spendeer ik graag de nodige tijd in design en decoratie winkels. Dit is echt een passie voor mij. Mijn favoriete keukenmerk is SieMatic omdat ze voortdurend uitpakt met nieuwe designs. Hierdoor weet het merk keer op keer een praktische en slimme indeling te realiseren voor elke keuken.

Mijn droomkeuken moet een ruimte zijn waar niet alleen heerlijk in kan worden gekookt, maar ook in kan worden geleefd. Ik zie mijn keuken dan ook als het hart van mijn huis. Op vlak van design zou ik vooral een tijdloze en warme uitstraling willen realiseren. Bij het uitkiezen van de materialen zal ik rekening houden met hun praktische eigenschappen en de mate aan elegantie waarover ze beschikken.

Meer medewerkers van SieMatic Keuken Ontwerpers

Charlotte Van Eeckhoudt

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Sébastien Romedenne

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers Wilrijk

Kimberley Van Putten

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Terug naar het overzicht

alle medewerkers SieMatic Keuken Ontwerpers

Terug
Sluiten