Charlotte Van Eeckhoudt

02/11/2018 10:44

Ik ben Charlotte Van Eeckhoudt, ik ben woonachtig in Sint-Pieters-Leeuw en ben vestigingsmanager voor Siematic Keuken Ontwerpers. Je kan kennis met me maken in de toonzaal te Waterloo waar ik je graag mijn passie voor een prachtige keuken overbreng. Ik ben zo gepassioneerd door mijn werk dat ik er eigenlijk ook in mijn vrije tijd geen afstand van kan nemen. Werk ik dan toch even niet? Dan kan je me vinden in de meest uiteenlopende winkels. Zowel haute couture als onbekende winkeltjes weet ik allebei wel te waarderen.

Na het winkelen ga ik ook graag nog even op stap met vrienden en met mijn man. Mijn favoriete keukenmerk? Dat is SieMatic. Dit niet alleen maar omwille van de verfijning en de details, maar ook omdat eigenlijk alles mogelijk is.

Mijn droomkeuken wil ik vooral doen uitblinken in een uniek karakter. Ik hoop dan ook een speciale, nog nergens geziene keuken te kunnen creëren welke over een ietwat sobere uitstraling beschikt. Het unieke karakter van de keuken moet dan ook niet zozeer worden gerealiseerd door het gebruik van felle elementen, maar wel door een mooi, verfijnd en gedetailleerd concept waarbij gebruik wordt gemaakt van pure materialen.

Meer medewerkers van SieMatic Keuken Ontwerpers

Machteld Phlips

vestigingsmanager Siematic Keuken Wilrijk

Sébastien Romedenne

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers Wilrijk

Kimberley Van Putten

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers Hasselt

Terug naar het overzicht

alle medewerkers SieMatic Keuken Ontwerpers

Terug
Sluiten