Bie Van De Looverbosch

Bie Van De Looverbosch

02/11/2018 14:03

Mijn naam is Bie Van De Looverbosch en ik ben actief als vestigingsmanager voor Siematic Keuken Ontwerpers in de toonzaal te Geel. Mijn woonplaats is Berchem, maar ik ben afkomstig uit Rijkevorsel. Sinds juli 2017 woon ik samen met mijn vriend Michaël. Mijn vrienden omschrijven mij als een echte levensgenieter. Dit komt onder meer omdat ik houd van citytrippen en reizen, maar ook van lekker eten en een bezoekje aan de wellness.

Mijn voorkeur gaat in de praktijk vaak uit naar niet alledaagse dingen. Dit uit zich dan ook vaak in het combineren van contrasten, warme kleuren en industriële en landelijke elementen. Mijn uiteindelijke doel is steeds om een warm en gezellig geheel te creëren. Als favoriete keukenmerk geef ik de voorkeur aan SieMatic, al weet ik ook de uitgesproken charme van Art Liniën te waarderen.

Mijn droomkeuken bestempel ik als een ruimte voorzien van een groot werkeiland. In dit eiland moeten niet alleen kook-, maar ook spoelmogelijkheden in zijn geïntegreerd. Uiteraard moet er in mijn droomkeuken ook een zitgedeelte op hoogte worden voorzien waar ik de mogelijkheid heb om aan het einde van de (werk)dag gezellig met mijn vriend of bezoek te kunnen praten.

Meer medewerkers van SieMatic Keuken Ontwerpers

Charlotte Van Eeckhoudt

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Sébastien Romedenne

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers Wilrijk

Kimberley Van Putten

vestigingsmanager Siematic Keuken Ontwerpers

Terug naar het overzicht

alle medewerkers SieMatic Keuken Ontwerpers

Terug
Sluiten