Kleur en materiaalgebruik

Welke eerste indruk wilt u krijgen als u uw keuken binnenstapt?Rustgevend? Warm? Cool? Vrolijk? Om die te bepalen laten wij bij SieMatic Keukenonwerpers, in nauw overleg met u, de edelste materialen samenvloeien met het meeste geschikte design en een nauwgezette kleurenkeuze. Harmonie in dienst van uw visie op uw keuken, dankzij het SieMatic Individual Colour System bereikt u die helemaal. Het is een indrukwekkend palet van matte of glanzende SQ lakken, met de SQ van Superior Quality, teken van duurzaamheid. De lakken variëren van wit over grijs tot 1950 andere tinten. Het systeem bevat ook SimiLaque, dat de hoogwaardige kunststoffen hun strakke look bezorgt. U kiest uw kleuren met onze hulp en past ze toe op eender welk keukenmodel.

Nog een cruciaal element: de keuze van de materialen. Hout, fineer, kunststof, aluminium: reken er hoe dan ook op dat uw fronten allemaal van een uitmuntende kwaliteit zijn. Ook hier voert duurzaamheid dus de boventoon. Voor een koele, verfrissend look kiest u aluminium, voor een warme, natuurlijke look is hout aangewezen. Bijzonder expressief zijn de fineersoorten waarbij de identieke nerfstructuren vlak na elkaar terugkomen.

De natuur dient ook als voorbeeld in de alternatieven met houtlook, de SieMatic houtdecors. Die zien er niet alleen warm en mooi uit, u kunt ze ook vlot reinigen en ze zijn erg sterk. Of u nu voor de Pure‐, Classic‐ of Urban‐lijn opteert, de houtdecors krijgen net als de rest van uw keuken een perfecte voeg‐ en naadloze montage met de modernste lasertechnieken.

SieMatic Interior Design zorgt voor een bijpassende binnenkant uit hout, licht oak of donker chestnut, aangevuld met een aluminium belijning, flock, porselein of kunststof. U mag uw laden of deuren dus gerust eens laten openstaan, want ook het interieur is een streling voor het oog.

DOWNLOAD GRATIS ONZE NIEUWE KEUKENCATALOGUS!

  • Prachtige keukenfoto's op A3-formaat
  • Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
  • Meteen bij u thuis
Gratis catalogus!

NIEUW! Gratis keukencatalogus

Terug
Sluiten