Bij Wim en Filip in Vosselaar

Met een mespuntje blingbling

Wim Umans en zijn echtgenoot Filip openen voor ons de deuren van hun knappe villa in Vosselaar. De keuken werd recent vernieuwd door Keukenontwerpers. Ruimtelijkheid troef en piekfijn afgewerkt tot in de puntjes. Strak en knus gaan samen en het paar heeft een eigen stijl: een mespuntje blingbling mag.

Warm omarmd
Door die openheid wordt de hartelijke gastvrijheid van Wim en Filip decoratief onderlijnd. Een keuken die je omarmt en verwarmt! Wim en Filip wisten zeer goed waar het naartoe moest met hun nieuwe keuken. Ze genieten er nu van modern comfort en het geheel oogt luchtig en tijdloos. Keuken, eetkamer en salon communiceren optimaal. Feit is: de heren hebben goede smaak. Bovendien is Wim beroepsmatig een specialist permanente make-up en heeft aldus gevoel voor esthetiek. Aan de basis van dit keukenontwerp ligt het model Beaux-Arts van SieMatic. Maar interieurarchitecte Marianne Driege heeft wel gezocht naar oplossingen op maat en een persoonlijk resultaat neergezet. De accenten in roestvrij staal flatteren het wit van de keuken. "We hebben geopteerd voor een vleugje bruin. Niet toevallig, dat is een rappel naar het salon. Aan het werkeiland is koken een beetje entertainment en sluiten de gasten graag aan voor een gezellige babbel", aldus Wim en Filip.

Keukenprinsen
Wim en Filip zijn allebei keukenprinsen. De specialiteit van Filip: stoofpotjes en andere typische Vlaamse gerechten. Wim neemt eerder de honneurs waar als er dient gekookt voor een groter gezelschap, en het menu heeft dan beslist gastronomische trekjes. De gasten weten dat Wim vaak wat experimenteert en dat dit altijd goed meevalt. Opvallend: gebruiksgemak wordt hier gekoppeld aan uitstraling. "We beschikken over een kokendwaterkraan en die is best onmisbaar. Met een extra 'gewone' kraan laten we vooral de symmetrie in het totaalplaatje kloppen."

Een keuken is het om te bewonderen maar tegelijk wordt er ook volop geleefd. Vandaar de praktische inrichting. "Onder het aanrecht hebben we een handige schuif. Ideaal om autosleutels, zonnebrillen en horloges in achter te laten bij het thuiskomen. En voorzien van opladers voor smartphone en tablet."

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Terug
Sluiten