Olivia is opgetogen over haar leefkeuken

'Hier koken is fun'

Voor deze strakke keuken tekent Keukenontwerpers. Omdat de keuken veel daglicht vangt via een groot raam en je er nauw in contact bent met het tuingebeuren is het er aangenaam vertoeven en kokkerellen. "Wij leven echt in onze keuken!"

Feestelijk kader
De werkbladen bestaan uit gepolijste composiet. Knap en onderhoudsvriendelijk. In het verlengde van het spoeleiland is er een toog waaraan je kunt tafelen met acht personen. Gezellig om zo te koken, met je gezin en de gasten rondom jou. Chic toch ook die kleurencombinatie van lotuswit en pijnboomtruffel- bruin. Deze SieMatic-keuken type S2 is greeploos en oogt bijgevolg sober stijlvol. "Maar dankzij het tip on systeem open je kasten en schuiven in een handomdraai. Geef je nadien een simpel zetje, dan sluiten ze zich als vanzelf", aldus Olivia Willemssens. Olivia noemt koken in haar nieuwe keuken pure fun! De dis presenteert ze graag tijdloos, conform de keuken. Feestelijk maar zonder veel franjes. Tafelgerei met een discrete look, maar bij de stoffen servetten hoort wel een zilveren ring.

Kindvriendelijk
Het is Olivia die hoge toppen scheert met haar culinaire creaties. Maar papa Didier is de held met de gezinswagen, en de kinderen maken dat kenbaar met een tekstvlaggetje met 'Toffe papa aan het stuur' opgehangen aan een keukenkast.

Elisa (12), Mathis (10) en Oriane (8) zijn dol op de spaghetti maison van la mama, met vers gehakt en veel groentjes. "De stoomoven kan ik niet meer missen, die gebruik ik elke dag. En we zijn ook blij dat we voor een inductiekookplaat hebben gekozen. Met inductie heb je nooit last van overkoken of aanbakken. En het is perfect veilig voor kinderen." Efficiëntie alom dus.

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Terug
Sluiten