Een knusse plek om op verhaal te komen

'Wij leven in onze keuken'

Vandaag zijn keukens echte woonruimten. Zo ook hier thuis bij Laure en Mark. Het 'kookcentrum' is een knus trefpunt waar het leuk chillen is voor jong en oud. "Een plek voor ons gezin om op verhaal te komen. Wij leven meer in onze keuken dan in ons salon."

Sfeer in zwartwit
Voor deze S2 van SieMatic, in magnoliawit en truffelbruin, wordt het zwart-witcontrast op de spits gedreven door Keukenontwerpers. Maar cool is geen synoniem voor koel, dankzij de speelse inox accenten, het warme rood en de stemmige verlichting. Aan opbergruimte en comfort geen gebrek. De kastenwand is drie geïntegreerde ovens en twee warmhoud-lades rijk, waaronder een hogedrukstoomoven die dagelijks benut wordt voor de groenten. Multifunctionele kwaliteitsapparatuur, ideaal om creatief uit de hoek te komen voor eender welke gelegenheid. Boven de spoeltafel is er een open bar. Rechts werd een Amerikaanse koelkast ingebouwd. "Willen we een drankje on the rocks, dan hebben we de ijsblokjes maar 'te tappen'. En alle ingrediënten blijven veel langer vers." Sobere blinden aan de ramen garanderen tegelijk een royale lichtinstroom en de nodige privacy. Het grote raam leidt naar het terras en reken maar dat er daar getafeld wordt bij mooi weer.

 

Totaalplaatje klopt
Het gezin brengt zeer veel tijd door in de keuken. "Spreken van een leefkeuken is een understatement, dit is echt het hart van ons huis." Hier is gezellig samenzijn elke dag weer opnieuw een feest! Koken brengt mensen dichter bijeen. De kinderen, Julie en Tim, strijken hier graag neer om draadloos te internetten terwijl mama en papa iets lekkers klaarstomen. En met de gasten nuttigt het echtpaar altijd eerst het aperitief in de keuken alvorens van de zelf bereide dis te genieten in de belendende eetkamer.

Al van bij het maken van de plannen voor de nieuwbouwwoning van Laure en Mark is Keukenontwerpers bij de zaak betrokken. "We zijn niet over één nacht ijs gegaan voor het uitwerken van onze keuken, dat was wijs, want zo klopt het totaalplaatje perfect."

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Terug
Sluiten