De keuken van Jef Van Beylen

'Hier kom ik compleet tot rust'

Jef van Beylen is een chef in hart en nieren. Jefs wederhelft, Myriam, zorgt elke avond dat de ingrediënten klaar zijn voor gebruik. "Bij het thuiskomen kan ik dan meteen aan de slag. Creatief koken brengt mij tot rust, het is mijn lang leven", lacht Jef van Beylen, algemeen directeur Keukenontwerpers.

Knus gestroomlijnd
Bij de interieurfacelift van hun landelijke woning hebben Jef en Myriam ook hun keuken serieus onder handen genomen. "De keuken is verdubbeld in oppervlakte en het is nu een echte leefkeuken die een halfopen geheel vormt met de woonkamer." De glazen kast op de doorsteek van het salon naar de keuken is gereserveerd voor stijlvol tafelgoed. De tijdloze keuken is een S2 van SieMatic. Strak gestroomlijnd, greeploos en met fronten afgewerkt met hoogglans. "Voor de kleur zijn we vertrokken vanuit de werkbladen in Corian. Het blad gaat naadloos en met een ronding over in het spoelgedeelte. Door die tint die iets heeft van witte bonen en die ronding heeft het geheel een knus karakter."

Fluisterprofielen
De kasten zijn uitgerust met fluisterprofielen en die hebben niet enkel als voordeel dat de deuren zacht openen en sluiten. "Door die fluisterprofielen zijn de kasten hermetisch afgesloten. Dat wil zeggen dat je nooit last hebt van stof en de vuilemmers geen geurhinder geven." Voor het eenheidsgevoel wordt er overal in huis gewerkt met het type kast dat je in de keuken ziet. Keukenontwerpers heeft hier dus ook een dressing en allerhande kasten geplaatst, die tevens voorzien werden van fluisterprofielen. "En als we zouden herbeginnen, dan kozen we steevast voor een dampkap met recirculatie, om zo energie te besparen."We drinken koffie aan de eiken toog haaks op het kookeiland, met de poezen in de buurt. Filoe, Chaibo en Sweetie vinden het hier duidelijk ook gezellig...

Kom naar de SieMatic Inspiration Days

Als de grootste SieMatic dealer inspireren wij u graag met het grootste aanbod van de nieuwste SieMatic keukens. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende designstijlen van SieMatic en het unieke en individuele SieMatic keukendesign. Beleef de première vanaf de eerste rij, terwijl u geniet van de lekkerste hapjes en de beste wijnen.

  • Culinaire proeverijen van een topkok, sommelier en barista
  • Ontdek alle ins en outs van de inspirerende SieMatic collectie
  • Maak een afspraak en ontvang een luxe goodiebag

Een kijkje in de keuken van SieMatic

Terug
Sluiten